23 Ιουν 2018

Οι μεταγραφικές πλάκες που έχει κάνει ο Μαρότα

Με την απόκτηση του Εμρέ Τζαν και όχι Εμρέ Τσαν, όπως διευκρίνισε ο ίδιος ότι προφέρεται το όνομα του, ο Μπέπε Μαρότα συνέχισε την παράδοση της απόκτησης ελεύθερων παικτών.

Από το καλοκαίρι του 2010, όταν και ανέλαβε την προεδρία ο Αντρέα Ανιέλι προσλαμβάνοντας άμεσα τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι, η Γιουβέντους έχει δώσει πολύ μεγάλη προσοχή στα οικονομικά της. Η κατάσταση, άλλωστε, ήταν εξαιρετικά δύσκολη όταν ανέλαβε η νυν διοίκηση, έχοντας καταφέρει πλέον να αντιστρέψει εντυπωσιακά την κατάσταση.

Προσεκτική καθώς είναι λοιπόν, η Γιούβε δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη, όταν βλέπει ότι μπορεί να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος. Και το έχει κάνει πάρα πολλές φορές από το 2010 κι έπειτα, με το όνομα του Τζαν να είναι το τελευταίο που προστίθεται σε αυτή τη λίστα.


Μια λίστα που έχει τερματοφύλακα (Νέτο), έχει αμυντικούς (Ντάνι Αλβες, Λούσιο αλλά και Μπαρτσάλι που κόστισε μόνο 300.000 ευρώ), έχει φυσικά χαφ (Πίρλο, Πογκμπά, Κεντίρα, Τσαν), έχει εξτρέμ (Κομάν), έχει και επιθετικούς (Γιορέντε). Κι αν κρίνουμε από το πώς κινούνται οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα προστεθούν κι άλλα ονόματα τα επόμενα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου