3 Ιουλ 2018

Το σχέδιο για να γίνει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους χωρίς να την κάνει η… Γιουβέντους

Είναι δυνατόν η Γιουβέντους να δίνει 30 εκατ. ευρώ ετησίως στον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Είναι, αν τη μεταγραφή ουσιαστικά, όπως λένε οι Ιταλοί, δεν την κάνει η Γιούβε αλλά... η FIAT!

Ο Πορτογάλος άσος δεν είναι απλά ο καλύτερος ή ένας από τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου την τελευταία δεκαετία. Είναι ουσιαστικά ένας παίκτης-επιχείρηση, ένας παίκτης-πρότζεκτ, αφού Κριστιάνο Ρονάλντο σημαίνει λεφτά. Τόσο αυτά που θα πρέπει να τον πληρώνεις, όσο και αυτά που θα εισπράττεις.

Αν αποδεχθούμε όλα όσα έγραψε η Tuttosport πριν τρεις μέρες και ακόμη περισσότερο αυτά που γράφει σήμερα η Marca, τότε στο Τορίνο είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν να ρίξουν τη μεγαλύτερη βόμβα των τελευταίων πολλών χρόνων, αλλάζοντας δραστικά και εντυπωσιακά τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μια τέτοια μεταγραφή, όμως, είναι δύσκολο να γίνει αποκλειστικά με χρήματα της Γιουβέντους, γι' αυτό και κερδίζει έδαφος -μετά το σημερινό μαδριλένικο δημοσίευμα- η θεωρία που κυκλοφορεί στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα. Τι λέει αυτή; Οτι τη μεταγραφή βασικά δε θα την κάνουν οι μπιανκονέρι αλλά η FIAT.

Σύμφωνα με την Tuttosport, για παράδειγμα, Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν ξέρουν καλά ότι τα ποσά που θα χρειαστούν δε θα πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά το κλαμπ και έτσι το project που θα υπάρχει για τον Πορτογάλο είναι πολύ πιο μεγάλο από απλά ποδοσφαιρικό.

Είναι ένα project που θα φέρει τον Κριστιάνο σαν πρόσωπο της FIAT (FCA), ένα project που θα προκαλέσει μια μεγάλη μετακίνηση χορηγών από τη Μαδρίτη στο Τορίνο, ένα project που θα χρειαστεί πάρα πολλά λεφτά για να ντύσει μπιανκονέρο τον Ρονάλντο, αλλά μετά θα φέρει και πάρα πολλά λεφτά στο ταμείο της Γιουβέντους και της FIAT, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο πουλάει τρελά. Πιο τρελά κι από τρελά!

Αν, επομένως, ο Ελκαν, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Exor, του κολοσσού της οικογένειας Ανιέλι, όπου υπάγονται και οι μετοχές της Γιουβέντους, έχει αποφασίσει όντως να βάλει σε εφαρμογή ένα τέτοιο πλάνο, το οποίο θα (προ)βλέπει τον Πορτογάλο σαν πρόσωπο και εικόνα όχι μόνο των μπιανκονέρι αλλά και των επιχειρήσεων της οικογένειας, με μια σειρά διαφημίσεων και όλα τα σχετικά, τότε η μεταγραφή του Κριστιάνο στην Κυρία, ναι, είναι εφικτή!

Χωρίς ένα τέτοιο project, δεν... Οπως και να έχει, όσο ο ίδιος ο Ρονάλντο παραμένει σιωπηλός για το μέλλον του, το θέμα τελικά μπορεί όντως να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

1 σχόλιο:

  1. Τα 30 εκ ευρώ που θα παίρνει, αν επαληθευτούν οι ειδήσεις, θα τα βγάζει μόνο με τη φανέλα της Γιούβε που θα πουλάει... με το νούμερο 7.., άρα ο Κουαδράδο πρέπει να ψάξει για άλλο νούμερο. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή