5 Αυγ 2018

Η απίθανη ιστορία της φανέλας της Γιουβέντους που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα

Τις ημέρες που η Ελλάδα ήταν στο… επίκεντρο της Γιουβέντους λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο ένας Ιταλός είχε μια ιδέα.

Εριξε στις αποσκευές του μια φανέλα της Γιούβε και πραγματοποίησε το ταξίδι που έκανε και ο Αντρέα Ανιέλι με προορισμό την Πελοπόννησο. Ηθελε να προσεγγίσει τον Πορτογάλο άσσο ώστε να του υπογράψει την εμφάνιση. Σκοπός του ήταν να γίνει ο πρώτος που θα είχε μια υπογεγραμμένη φανέλα της Γιούβε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν το λες και λίγο…

Ο Ιταλός -ήρωας της ιστορίας μας- έφτασε στο Κόστα Ναβαρίνο αλλά, όπως αναμενόταν, δεν του επετράπη η είσοδος. Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω. Συνάντησε τυχαία έναν συμπατριώτη του που έκανε διακοπές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα και του έδωσε τη φανέλα. Ο άγνωστος θα είχε περισσότερες πιθανότητες από τον ίδιο να πάρει την υπογραφή του νέου μεταγραφικού αστεριού της Γιούβε.

Ετσι κι έγινε…


Ο άγνωστος «σύμμαχος» του Ιταλού δημοσιογράφου κατάφερε να προσέγγισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος υπέγραψε στην εμφάνιση αλλά, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η φανέλα δε γύρισε πότε στον κάτοχό της.



Ο Ιταλός κατηγόρησε τον συμπατριώτη του ότι του πήρε τη φανέλα. Μάλιστα, είπε πως είδε να την ανεβάσει στο ebay για αρκετές χιλιάδες ευρώ. Λογικά αυτή θα ήταν η πρώτη μπιανκονέρα εμφάνιση που θα έχει υπογράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η πορεία της δεν ήταν ακριβώς αυτή που είχε οραματιστεί ο ιδιοκτήτης της!


1 σχόλιο:

  1. Ναι, πράγματι, είχε πολύ γέλιο εκείνες τις μέρες. Τα έβλεπα καθημερινά τα βίντεο από Ελλάδα. Είναι ο δημοσιογράφος που με τον εικονολήπτη τραβούσαν τo ελικοπτερo του Ανιέί..και που τωρα καθε μερα στο ξενοδοχείο του εχει το μεταγραφικο της κεντρο η Γιουβε στο Μιλανο, τρεχει με τον εικονοληπτη γυρω γυρω για να προλαβει τον Μαρότα που βγαίνει από κρυφες εξοδους και να του παρει μια κουβεντα..χαχα Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή