9 Αυγ 2018

Φοβερές κουβέντες από τον Ντάγκλας Κόστα για όσα βρήκε και έμαθε στη Γιούβε

Ο Ντάγκλας Κόστα αναφέρθηκε όχι μόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο που πάει στο επόμενο επίπεδο τη Γιουβέντους, αλλά και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που τον έκανε πιο πλήρη ποδοσφαιριστή.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έκανε δηλώσεις στο ItalianFootballTV και ρωτήθηκε αρχικά για τον Ρονάλντο και την άφιξη του στους μπιανκονέρι, δίνοντας πόντο στο κλαμπ για το πώς χειρίζεται τα πράγματα γενικά.

«Νομίζω πως η Γιουβέντους ξέρει πώς να κερδίζει έναν παίκτη. Από τη στιγμή που κλείνει το deal, το κλαμπ σου συμπεριφέρεται σαν να είναι μέλος της οικογένειας πλέον και νομίζω πως η οικογένεια της Γιούβε είναι η πιο σημαντική της καριέρας μου. Είναι ένας κόσμος όπου έμαθα να δουλεύω σωστά», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Κόστα και εστίασε στον προπονητή του.

«Ο Αλέγκρι είναι ένας προπονητής που παθιάζεται με το να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά, με το να ασχοληθείς και με την άμυνα. Αυτό ήταν και είναι σημαντικό για μένα, γιατί είχα συνηθίσει να ασχολούμαι μόνο με την επίθεση. Δουλεύοντας και πάνω στο αμυντικό κομμάτι, όμως, έγινε πιο πλήρης παίκτης. Ο Αλέγκρι παίζει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου».


Τέλος, δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Βραζιλιάνο να λέει: «Ο Κριστιάνο ήδη ήταν σε υψηλό επίπεδο και έκανε αυτή την επιλογή για να ανεβάσει κι άλλο το στάτους του. Ο Ρονάλντο έχει τα πάντα για να μας βοηθήσει να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να κάνουμε σημαντικά πράγματα τη νέα σεζόν. Ολοι τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα, ξέρουμε πόσο μπορεί να μας βελτιώσει, ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας και τι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να το κρύψουμε, είναι ξεκάθαρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου