10 Αυγ 2018

«Αν συναντήσουμε ξανά την Ρεάλ δε θα αρχίσει το ματς με το σκορ στο 1-0 για αυτούς»

Μπορεί να υπήρχε ενδιαφέρον και για όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για το αγωνιστικό κομμάτι ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ιταλός αμυντικός ρωτήθηκε αν η φετινή Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή και αν ο στόχος είναι οι μπιανκονέρι να βρίσκονται στον τελικό του Champions League τον Μάιο και παραθέτουμε τις απαντήσεις του.

Για το αν ο στόχος είναι η επιστροφή στον τελικό του Champions League: «Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στη Μαδρίτη (εκεί είναι ο τελικός φέτος), να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς, να παίξουμε για το Champions League, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οταν φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους οι στόχοι είναι γνωστοί από την αρχή».


Για το αν η φετινή είναι η πιο δυνατή Γιουβέντους: «Βλέποντας τις προηγούμενες σεζόν, το να έχουμε μαζί μας πλέον τον Ρονάλντο, σημαίνει ότι αν συναντήσουμε ξανά την Ρεάλ δε θα αρχίσει το ματς με το σκορ στο 1-0 για αυτούς. Το να προπονούμαστε με τον Ρονάλντο είναι ένα κίνητρο για όλους, δεν αφήνει τίποτα, είναι πάντα συγκεντρωμένος, μας ανεβάζει επίπεδο και αυτό για τη Γιουβέντους, για το ρόστερ που έχει, είναι πολύ σημαντικό ώστε να ανεβάσουμε συνολικά το επίπεδο και να είμαστε έτοιμοι για Ιταλία και Ευρώπη. Εχω δίπλα μου ποδοσφαιριστές πραγματικά δυνατούς, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, θα μας βοηθήσει πολύ αυτός ο ανταγωνισμός, θα είναι ωραίο κάθε μέρα το να προπονείσαι, από την πρώτη ως την τελευταία μέρα, γιατί ξέρεις ότι αυτό θα σε βελτιώνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου