5 Σεπ 2018

Αισθάνεται ο Μπερναρντέσκι πως είναι ποδοσφαιριστής επιπέδου Γιούβε;

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ρωτήθηκε αν είναι πλέον ένας ποδοσφαιριστής επιπέδου Γιουβέντους και έδωσε καλή απάντηση.

Ο Ιταλός άσος είναι από τους πιο ορεξάτους σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον έχει στην αρχική 11άδα, έχοντας δώσει και τη νίκη επί της Κιέβο στην πρεμιέρα. Παράλληλα, ο προπονητής δουλεύει με τον Φεντερίκο και πάνω στη θέση του χαφ, να μάθει δηλαδή να παίζει κι εκεί αφού έχει τεχνική και μπορεί να βοηθήσει, με τους δημοσιογράφους να κάνουν διάφορες ερωτήσεις στον 24χρονο άσο.

Οι περισσότερες αφορούσαν την εθνική Ιταλίας, μέχρι που κάποιος εστίασε στη Γιούβε, στη δουλειά για τη θέση του χαφ και στο αν αισθάνεται πλέον ότι είναι παίκτης επιπέδου Γιούβε.

«Ο στόχος μου είναι το να είμαι και δουλεύω κάθε μέρα για αυτό. Τον τελευταίο χρόνο πιστεύω ότι έχω ωριμάσει αρκετά σε πνευματικό επίπεδο. Η Γιουβέντους μου έχει ήδη κάνει πολύ καλό, σχεδόν με έκανε άντρα, ας το πούμε έτσι», είπε αρχικά ο Φεντερίκο και συνέχισε.


«Πιστεύω ότι τη διαφορά σε αυτό το σπορ την κάνει το μυαλό και πιστεύω πολύ στο μυαλό μου, στην πνευματική μου δύναμη, ανεξάρτητα από την ποιότητα και τα συστήματα. Το κεφάλι μετράει. Το να είμαι στη Γιούβε είναι προνόμιο, είναι ένα από τα πρώτα πέντε κλαμπ της Ευρώπης και κάθε μέρα πρέπει να κάνεις το μάξιμουμ. Και το να προετοιμαστείς για να νικήσεις, είναι πιο σημαντικό κι από το να νικήσεις...».


1 σχόλιο:

  1. Άμα ήταν λίγο καλύτερος στα μαρκαρισματα θα ήταν άριστο χαφ αλλά τώρα πιστεύω ότι πρέπει να είναι εξτρεμ να φορτώνει πλευρά και να συγκλίνει για το καλό δουλεμένο σουτ του

    ΑπάντησηΔιαγραφή