28 Σεπ 2018

«Εβλεπα το παλμαρέ του Αντσελότι αλλά μετά σταμάτησα, είναι πολλοί οι τίτλοι…»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... χαμήλωσε τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού με τη Νάπολι για τη Γιουβέντους, αναφέρθηκε στην τροφοδότηση του Ρονάλντο και αποθέωσε τον Αντσελότι.

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ματς του πρωταθλήματος έφτασε για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πάνε από νωρίς στο +6 από τους παρτενοπέι. Μια καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, με τον Αλέγκρι να κρατάει χαλαρή στάση στη συνέντευξη Τύπου.

«Σε επίπεδο βαθμολογίας είναι πιο σημαντικό για τη Νάπολι και λιγότερο για εμάς, αν και το αποτέλεσμα δε θα κρίνει τίποτα αφού απομένουν πάρα πολλά παιχνίδια. Για εμάς μετράει το παιχνίδι, το να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να απαντήσουμε στην περσινή ήττα. Και γι' αυτό θέλουμε και τον ενθουσιασμό των οπαδών μας. Θα πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό και δυνατό ματς, σε παιχνίδια σαν κι αυτό τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Η προσοχή αμυντικά, η ικανότητα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες... Μέχρι τώρα έχουμε δημιουργήσει αρκετά αλλά έχουμε αξιοποιήσει λίγα», είπε ο Μαξ, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είμαι χαρούμενος επειδή τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική και θα είναι διαθέσιμος για το ματς στο Μάντσεστερ. Είμαι ικανοποιημένος από τον Κριστιάνο, πρέπει ακόμη να βελτιωθούμε στον τρόπο που θα τον βρίσκουμε και στην ταχύτητα που πρέπει να τον βρούμε, αλλά αυτό θα γίνει όσο θα γνωρίζεται η ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, αν εξαιρέσουμε τις μέρες των εθνικών ομάδων, για 25-30 μέρες. Αρα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει», απάντησε ο Αλέγκρι, από τον οποίο ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Κάρλο Αντσελότι και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις ομάδες τους.


«Πολλά λέγονται αλλά ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Στο τέλος νομίζω ότι μένουν οι νίκες και ο Αντσελότι έχει νικήσει πάρα πολύ, εγώ πολύ λιγότερο. Σήμερα έβλεπα το παλμαρέ του αλλά μετά σταμάτησα... Είναι πολλοί οι τίτλοι, χρειάζεσαι μια διακοπή... (γελάει) Ο Κάρλο έχει μεταδώσει ηρεμία στη Νάπολι και αυτό φάνηκε και από το πώς χειρίστηκε τη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Σαμπντόρια. Ο Κάρλο ξέρει πώς να μπει στο μυαλό των παικτών του και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εχει χειριστεί πολύ έξυπνα την κατάσταση, έχει κρατήσει τα θετικά στοιχεία της Νάπολι και της έχει μεταφέρει την ηρεμία του, την εμπειρία του», ήταν όσα είπε για τον Αντσελότι ο Αλέγκρι, ο οποίος έδωσε (μόνο) τα εξής ονόματα για την 11άδα...

Σέζνι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ρονάλντο. Τα υπόλοιπα τέσσερα, όπως συμπλήρωσε, θα πρέπει να τα βρουν οι δημοσιογράφοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου