24 Οκτ 2018

Ποιον αποθέωσαν οι οπαδοί της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο Ολντ Τράφορντ

Εντυπωσιακή παρουσία είχαν χθες βράδυ στο Ολντ Τράφορντ οι οπαδοί της Γιουβέντους, για τους οποίους μίλησε ο Φάμπιο Παράτιτσι μετά την αποθέωση του.

Την ώρα που η ομάδα έκανε προθέρμανση στο Ολντ Τράφορντ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως πάντα, ο Παράτιτσι. Ηταν η στιγμή που οι τιφόζι των μπιανκονέρι ξεσηκώθηκαν για πρώτη φορά και αποθέωσαν τον αθλητικό διευθυντή, ο οποίος ανταπέδωσε με χαιρετισμό και χειροκρότημα.

Λίγα λεπτά μετά, μιλώντας στο Sky Italia, επισημάνθηκε στον Παράτιτσι αυτή η αποθέωση και ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για αυτό από τη στιγμή που ο ίδιος είναι κλειστός/ντροπαλός και δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες υποδοχές, για να απαντήσει ως εξής.


«Ναι, ως χαρακτήρας είμαι αρκετά ντροπαλός, αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσω, πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γιατί νιώθουμε την αγάπη τους όπου κι αν πάμε, οπαδοί της Γιουβέντους υπάρχουν παντού. Πρέπει μόνο να τους ευχαριστήσουμε, σήμερα είναι 4.000 εδώ, επαναλαμβάνω, πρέπει μόνο να τους ευχαριστήσουμε για όλο αυτό που κάνουν και για το πώς μας υποστηρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου