6 Οκτ 2018

Ετσι αναμένεται να παίξει η Γιούβε στο Ούντινε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι κανονικά στην 11άδα σήμερα, όπως και ο Πάουλο Ντιμπάλα, στο 4-3-1-2 του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Πορτογάλος σταρ είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω των κατηγοριών για βιασμό και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, το οποίο όμως δεν επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση του.

Αυτό υποστηρίζει ο Αλέγκρι, ο οποίος τον προορίζει κανονικά για την 11άδα, όπως «επιβεβαιώνουν» και τα τελευταία ρεπορτάζ από Ούντινε. Σύμφωνα με αυτά, οι μπιανκονέρι θα παραταχθούν με 4-3-1-2 αυτή τη φορά, έχοντας τον Σέζνι στο τέρμα, τους Κανσέλο, Αλεξ Σάντρο στα άκρα της άμυνας και τους Μπονούτσι-Κιελίνι στόπερ.


Στο χώρο του κέντρου η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί και πιο μπροστά, σε ελεύθερο ρόλο, θα είναι ο Ντιμπάλα, πίσω από τους Ρονάλντο-Μάντζουκιτς.


1 σχόλιο:

  1. 4-3-3 (4-2-3-1) Σέζνι-Καντσελο-Μπονουτσι-Κιελινι-Σαντρο, Ματουιντι-Πιανιτς-Μπερναντεσκι (, Ντιμπάλα-Μαντζουκιτς-Ρονάλντο. Έτσι λεω εγώ , με Μπερναντεσκι στη θεση του τσαν, εκτος κι αν ξεκινησει ο Τσαν. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή