30 Οκτ 2018

Κανσέλο: Χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ χάνει με 5-1 ακόμη κι αν δεν παίζει ο Μέσι

Ο Ζοάο Κανσέλο αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αναφέρθηκε στο πώς βελτιώνει τους συμπαίκτες του και την ομάδα.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ μίλησε στο Sky Italia και σε ερώτηση για το ποιος αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα είναι απίστευτο αν δεν πάρει αυτός το βραβείο, με δεδομένο ότι είναι ο καλύτερος όλων ενώ ήταν την περσινή σεζόν ο πιο καθοριστικός όλων. Κατέκτησε το Champions League ως απόλυτος πρωταγωνιστής βάζοντας 15 γκολ, η ομάδα στην οποία παίζει γίνεται πάντα η καλύτερη όλων, το φαβορί, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ρονάλντο το αξίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».

Ο Κανσέλο τόνισε ότι δε γίνεται η Χρυσή Μπάλα να κρίνεται αποκλειστικά από το Μουντιάλ, υπογράμμισε ότι «η διαφορά είναι ότι χωρίς τον Μέσι η Μπαρτσελόνα νικάει 5-1 τη Ρεάλ ενώ χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ χάνει με 5-1 ακόμη κι αν δεν παίζει ο Μέσι» και ολοκλήρωσε με μια αναφορά στο τι έχει αλλάξει στη Γιούβε με τον CR7.


«Κάνει τη διαφορά πάντα και παντού επειδή είναι διαφορετικός από τους άλλους. Οταν ήρθε στη Γιουβέντους δεν ανέβασε μόνο το επίπεδο της ομάδας συνολικά αλλά και του κάθε συμπαίκτη ξεχωριστά. Αυτά που κάνει στους αγώνες τα βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά το πώς δουλεύει στην προπόνηση το βλέπουμε λίγοι και παίρνουμε το μήνυμα. Είναι ο καλύτερος του κόσμου αλλά δεν σταματάει ποτέ τη δουλειά. Η Γιούβε πάντα ήταν σπουδαίο κλαμπ, σπουδαία ομάδα, αλλά τώρα με τον Κριστιάνο όλοι οι αντίπαλοι τη βλέπουν ως το φαβορί για το Champions League. Ο Κριστιάνο έχει γεννηθεί για να νικάει και για να κάνει τις ομάδες του να νικάνε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου