6 Νοε 2018

Η Γιούβε «χρησιμοποιεί» τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να επαναδιαπραγματευτεί με τους χορηγούς της

Η Γιουβέντους θα επαναδιαπραγματευτεί με τους χορηγούς της και έχει τους αριθμούς με το μέρος της λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η είδηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Adidas, προφανώς και ενδιαφέρει και τη Γιούβε, αφού θα έρθει και η δική της σειρά. Οι μπιανκονέρι δεσμεύονται ως το 2021 με την Adidas αλλά θα γίνουν συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου, το οποίο αποφέρει 23-24 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σε αυτές τις νέες συζητήσεις που θα γίνουν, τόσο με τη συγκεκριμένη εταιρεία όσο και με άλλους χορηγούς, οι μπιανκονέρι θα είναι από θέση ισχύος αφού έχουν ανεβασμένους αριθμούς στα social media. Κάτι που οι χορηγοί, όπως τονίζει και ο ιταλικός Τύπος, προσέχουν πάντα.

Τι λένε αυτοί οι αριθμοί;


Οτι σε Instagram, Facebook και Twitter η Γιούβε έχει κερδίσει 11 εκατ. followers από την ημέρα ανακοίνωσης του Ρονάλντο κι έπειτα, πράγμα που σημαίνει ότι κερδίζει περίπου 101.000 ακολούθους καθημερινά! Αυτό που προκαλεί τα περισσότερα χαμόγελα είναι η εντυπωσιακή άνοδος στο Instagram, το οποίο είναι και το πιο δημοφιλές -για τους χορηγούς- από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, η Γιουβέντους είχε 1,5 εκατ. νέους followers στο Instagram, σε σχέση με τις 700.000 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παραδοσιακά είναι πολύ δυνατή σε αυτό τον τομέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου