18 Δεκ 2018

Η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο, το πάθος του Ανιέλι και αυτός που… δεν έπαιξε κανένα ρόλο για τη μεταγραφή στη Γιούβε

Ο Ζόρζε Μέντες αναφέρθηκε στην επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο για Γιουβέντους από τον περσινό Ιανουάριο και στον ρόλο που έπαιξε ο Αντρέα Ανιέλι.

Ο Πορτογάλος βραβεύτηκε από την Tuttosport, έπειτα από σχετική ψηφοφορία, ως ο μάνατζερ του 2018 και δε γινόταν, φυσικά, να μην ερωτηθεί για τη μεταγραφή του CR7 στους μπιανκονέρι.

«Το μπράβο για αυτή τη μεταγραφή δεν πρέπει να το πάρω εγώ, αλλά η Γιούβε και ο Αντρέα Ανιέλι. Ο Κριστιάνο μου είχε πει από τον περσινό Ιανουάριο ότι ήθελε να παίξει στη Γιουβέντους, πίστευα ότι είναι αδύνατο, αλλά του είπα πως δεν είναι αδύνατο αλλά πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Μέντες και πρόσθεσε.


«Μετά, πριν το Γιουβέντους-Ρεάλ, τα είπα από κοντά με τους διοικούντες. Η πρώτη συνάντηση ήταν με τους Νέντβεντ και Παράτιτσι πριν το ματς. Μετά γνώρισα τον πρόεδρο Ανιέλι και εκεί άρχισα να πιστεύω ότι η μεταγραφή που πίστευα ότι είναι αδύνατο να γίνει, ήταν πλέον πιθανή. Κι από τη στιγμή που το ανέλαβε ο Ανιέλι, έγινε και πραγματοποιήσιμη».

Οσο για το πόσο καιρό κράτησαν οι συζητήσεις/διαπραγματεύσεις, ο Μέντες -ο οποίος δεν ανέφερε πουθενά τον Μπέπε Μαρότα μέσα σε όλο αυτό- είπε ότι ήταν 2-3 μήνες συνολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου