14 Δεκ 2018

Υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Αλέγκρι με έναν συγκεκριμένο αμυντικό της ομάδας του; Τι απάντησε ο ίδιος ο προπονητής

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προανήγγειλε ξεκούραση Ρονάλντο, αποθέωσε Κιελίνι, αναφέρθηκε στην 11άδα, ενώ απάντησε στο αν υπάρχει πρόβλημα με τον Μεχντί Μπενάτια.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Τορίνο, ο προπονητής της Γιουβέντους ρωτήθηκε για το αν ο Κριστιάνο θα ξεκουραστεί ή το ματς με τη γκρανάτα είναι πολύ σημαντικό για κάτι τέτοιο.

«Ο Ρονάλντο θα μείνει εντός σε ένα από τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν με Ρόμα, Αταλάντα και Σαμπντόρια. Εχουμε μιλήσει και του έχω πει ότι σε ένα από αυτά θα είναι στον πάγκο», ήταν η απάντηση του Αλέγκρι, ο οποίος σε ερώτηση για το πόσο σημαντικός είναι ο Κιελίνι, απάντησε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου».


Από εκεί και πέρα, σχετικά με την 11άδα, ο Μαξ είπε: «Στο τέρμα θα είναι ο Περίν αύριο. Επιστρέφει ο Κιελίνι στην άμυνα, όπου η μόνη αμφιβολία μπορεί να είναι ανάμεσα σε Μπονούτσι ή Ρουγκάνι. Δεξιά θα παίξει ο Ντε Σίλιο και αριστερά ο Αλεξ Σάντρο. Στο κέντρο θα παίξει ο Πιάνιτς και η αμφιβολία είναι ανάμεσα στον Τσαν ή έναν δεξιά, ο οποίος μπορεί να είναι ο Μπερναρντέσκι ή ο Ντάγκλας Κόστα. Παίζει κανονικά και ο Μάντζουκιτς, ο οποίος ήταν ο πιο φρέσκος σήμερα στην προπόνηση, είχε ξεκουραστεί ένα μήνα και τώρα είναι μια χαρά, έχει διαφορετικό κινητήρα από τους άλλους».

Οσο για το αν υπάρχει όντως πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Μπενάτια, ο Αλέγκρι απάντησε: «Ποτέ δεν υπήρξε. Χθες επέστρεψε σε κανονική προπόνηση και είναι ξανά διαθέσιμος, γεγονός που με χαροποιεί. Μπενάτια, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Μπονούτσι και Μπαρτσάλι απαρτίζουν την αμυντική γραμμή της Γιουβέντους και είναι η πιο δυνατή της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να αποδέχεσαι τις επιλογές, να είσαι πάντα ανταγωνιστικός και να δουλεύεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου