28 Ιαν 2019

Το «κρακ» που άκουσε ο Μπονούτσι, οι φόβοι της Γιουβέντους και η δοκιμασία που έρχεται

Ο τραυματισμός του Λεονάρντο Μπονούτσι μπορεί να «δοκιμάσει» τις τελευταίες επιλογές που έγιναν για το χώρο της άμυνας.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του χθεσινού παιχνιδιού στον αστράγαλο και τελικά έγινε αλλαγή λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, ο Μπονούτσι είπε στους γιατρούς ότι άκουσε ένα «κρακ» και όλοι στη Γιούβε περιμένουν με αγωνία τις σημερινές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν είναι σοβαρό και πόσο.

Με το ματς κόντρα στην Ατλέτικο να πλησιάζει, είναι αυτονόητο ότι κανείς δε θέλει να σκέφτεται μακρά απουσία, κάτι που θα αποτελέσει και ένα πολύ καλό -αλλά αχρείαστο τώρα- τεστ για τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν.


Ο Αλέγκρι είπε μετά το χθεσινό ματς ότι στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα για το κύπελλο, την Τετάρτη, μπορεί να παίξει στόπερ -αν χρειαστεί- ο Ντε Σίλιο (δύσκολα να μπει ο Κάσερες με μία προπόνηση).

Υπενθυμίζουμε ότι όταν άρχιζε η σεζόν, για την άμυνα υπήρχαν οι Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Μπενάτια και η Γιουβέντους έδειχνε υπερπλήρης. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, επομένως, να βλέπεις ότι μπορεί να πας να παίξεις νοκ-άουτ ματς στο Μπέργκαμο με στόπερ ένα δεξί μπακ...

Μακάρι να μην στραβώσει αρκετά το θέμα με τους τραυματισμούς στα μετόπισθεν, γιατί το πρώτο ματς με την Ατλέτικο δεν αργεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου