27 Απρ 2019

Το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφευγε από τη Γιουβέντους, υπάρχει ένα όνομα που, βάσει των ρεπορτάζ, κερδίζει όλους τους άλλους.

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται ως το πρώτο φαβορί για ν’ αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Ο αναγεννητής της ομάδας στη μετά-Calciopolis εποχή όχι μόνο ακούστηκε ξανά για τη Γιούβε αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως έχει βάσιμες ελπίδες να κάτσει και πάλι, μετά από πέντε χρόνια, στον πάγκο της Κυρίας.


Υπενθυμίζουμε πως ο Μαξ δείχνει να μην έχει χάσει έδαφος στην προτίμηση της διοίκησης παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι τόσο απίθανο να πάρει τη θέση του ανθρώπου που ανέλαβε το πόστο του όταν έφυγε εκείνος από το Τορίνο.

Την ίδια ώρα, ο Ρόμα «πιέζει» τον Κόντε για να τον φέρει στην πρωτεύουσα, δίνοντας του, όπως γράφτηκε, ένα μεγάλο συμβόλαιο 9,5 εκατ. ευρώ. «Θα δούμε, θα δούμε», απάντησε ο Ιταλός κόουτς.

Θα δούμε λοιπόν…


1 σχόλιο:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΓΙΑΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΥΝΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ...ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΕΡΑ ΤΟ ΕΝΤΣ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙ, ΥΠΕΦΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ. ΠΑΙΞΑΜΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ .. ΣΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ(Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΕΝΤΟΣ. ..
    ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΠΕΣΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ.., ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ... ΚΑΥΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗ, ΟΙ ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΣΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΙΛΑΝ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ(ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΣΑΝ 5ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΧΘΣ.. ΛΕΓΟΝΤΑ ΤΟΝ.. ``ΣΚΑΣΕ...ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ``..
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΚΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ OMΑΔΑΣ... ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ... FINO ALLA FINE... Chris Il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή