30 Ιουν 2019

Υπάρχει και πάλι θέμα με Μπονούτσι; Το τηλεφώνημα του Σάρι στον ποδοσφαιριστή

Ενα δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport σίγουρα θα συζητηθεί στο εσωτερικό της Γιουβέντους. Ακόμη κι αν δεν ισχύει και είναι απλά μια πιστολιά στον αέρα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Λεονάρντο Μπονούτσι παρουσιάζεται ενοχλημένος από την πιθανή έλευση του Ματίς Ντε Λιχτ. Ο αμυντικός της Γιούβε, πάντα βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, βλέπει να αλλάζουν οι δομές και οι ιεραρχίες στην ομάδα αν έρθει στο Τορίνο ο 19χρονος Ολλανδός.

Η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για διερευνητικές επαφές, απλά επαφές, της Παρί Σεν Ζερμέν με την πλευρά του Μπονούτσι ώστε να δουν οι Γάλλοι αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ιταλό. Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα γράφει για ένα τηλεφώνημα του Μαουρίτσιο Σάρι στον Λεονάρντο Μπονούτσι.


Ο προπονητής της Γιούβε φέρεται να μίλησε με τον Μπονούτσι και να του εξήγησε πως ακόμη κι αν έρθει ο Ματίς Ντε Λιχτ στους μπιανκονέρι, εκείνος τον υπολογίζει ως βασικό πυλώνα της ομάδας.

Πολλές πληροφορίες, με αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Μπονούτσι, Γιουβέντους, Παρί, Σάρι. Ολα είναι να είναι στη σφαίρα της φαντασίας; Το παρελθόν του Μπονούτσι δεν αποκλείει τέτοιες σκέψεις πάντως, χωρίς να σημαίνει πως είναι ήδη «ένοχος» ή έχει δημιουργήσει πρόβλημα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου