29 Ιουλ 2019

Η κίνηση της Γιουβέντους που εξόργισε τους Ασιάτες και θα ζητήσουν αποζημίωση

Το φιλικό με την Team-K League είχε γκολ και θέαμα. Μπορεί όμως να αναγκάσει τη Γιουβέντους να αποζημιώσει την αντίπαλη ομάδα!

Πριν λίγα 24ωρα, οι μπιακονέρι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Ασία ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Team-K League. Η τοπική ομάδα παραπονέθηκε επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε 45 λεπτά (δεν ξεκίνησε αλλά ούτε μπήκε αλλαγή κατά τη διάρκεια του 90λεπτου) και μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους του… Πορτογάλου. Αφήνει δε, αιχμές για το πώς χειρίστηκαν οι Ιταλοί την υπόθεση, λέγοντας πως «μετά διαγνώσθηκε πρόβλημα στους μύες».


Η Corriere dello Sport υποστηρίζει πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων και τώρα η Team-K League θα απαιτήσει αποζημίωση από τη Γιουβέντους. Το συγκεκριμένο φιλικό παρουσίασε και άλλα προβλήματα. Η ιταλική ομάδα έφτασε στη Σεούλ μόλις εφτά ώρες πριν την αναμέτρηση, με τις… κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για «ξεπέτα», ενώ καθυστέρησε 50 λεπτά η έναρξη του παιχνιδιού γιατί υπήρχε μεγάλη κίνηση στους δρόμους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου