11 Ιουλ 2019

Ο ατζέντης που έχει τρεις παίκτες στη Γιούβε και μπορεί να φύγουν και οι τρεις

Σίγουρα δεν είναι μία κατάσταση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά και μόνο που συζητήθηκε και γράφτηκε, ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Αλεσάντρο Λούτσι εκπροσωπεί τρεις ποδοσφαιριστές στη Γιουβέντους. Ιταλικά ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο μάνατζερ έχει πραγματοποιήσει ήδη συνάντηση με ανθρώπους της Γιουβέντους να καταλάβει ποιο είναι το πλάνο για τους τρεις δικούς του.

Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις;

Λεονάρντο Μπονούτσι, Χουάν Κουαδράδο και Ματία Περίν. Ας δούμε τις περιπτώσεις από τον τελευταίο στον πρώτο. Ο Περίν τώρα που υπέστρεψε ο Μπουφόν, είναι δύσκολο να παίξει. Λογικό φαίνεται να πουληθεί ή παραχωρηθεί καθώς είναι νέος και δε γίνεται από τώρα να είναι… τρίτος γκολκίπερ σε μία ομάδα.


Σε ό,τι αφορά τον Κουαδράδο, το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αρα ή πωλείται τώρα ή ανανεώνει. Ο Κολομβιανός θέλει να παραμείνει στην ομάδα, το ίδιο και η ομάδα αλλά αν έρθουν 18 με 20 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να παραχωρηθεί. Θα είναι ένας μικρός πειρασμός.

Τέλος, ο Μπονούτσι είναι πάντα ο… Μπονούτσι. Ο Ιταλός έφυγε πρόπερσι από τη Γιούβε για να γίνει αρχηγός στη Μίλαν και πέρσι ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο. Δεν είναι και το πιο σύνηθες. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται «ενοχλημένος» με την πιθανή έλευση Ντε Λιχτ και γράφτηκε πως επικοινώνησε μαζί του ο Σάρι για να τον ενημερώσει πως τον υπολογίζει. Την ίδια ώρα, ο Σίτι του Γκουαρντιόλα -που τον θαυμάζει- αλλά και η Παρί ενδιαφέρονται για τον έμπειρο Ιταλό αμυντικό.

Σήμερα, τώρα που μιλάμε, ο μάνατζερ Αλεσάντρο Λούτσι έχει τρεις παίκτες στη Γιουβέντους. Το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να έχει δύο, μπορεί και μόνο έναν. Το ενδεχόμενο να φύγουν και οι τρεις είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν μπορεί να το αποκλείσει όμως κανείς…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου