Σελίδες

Το μεγάλο μεταγραφικό κόλπο που έχει περάσει από το μυαλό της Γιουβέντους

Η Repubblica αποκαλύπτει ένα μεταγραφικό σχέδιο που φαίνεται να δουλεύεται στη Γιουβέντους, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι μπιανκονέρι σκέφτονται να κάνουν κίνηση για να πάρουν τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα από τη Μίλαν. Οι Τορινέζοι, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για τον Ματίς Ντε Λιχτ, ήρθαν και πάλι κοντά με τον Μίνο Ραϊόλα που είναι μάνατζερ και του γκολκίπερ των ροσονέρι.

Στη Γιούβε ξέρουν πως ο Βόιτσεκ Σέζνι έχει ημερομηνία λήξης ενώ ο Ματία Περίν ίσως να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και δε θέλουν να βρεθούν απροετοίμαστοι. Η ομάδα, όπως γνωρίζουμε, έχει μια πολύ καλή παράδοση με Ιταλούς τερματοφύλακες και ο Ντοναρούμα συγκεντρώνει πολλά υπέρ.


Νέος, ικανός και Ιταλός. Παράλληλα, ποντάρουν στην επιστροφή του Τζανλουίτζι Μπουφόν και στο γεγονός πως ο Ντοναρούμα θα ήθελε να έχει δίπλα του, ως δάσκαλο, τον Τζίτζι, την ώρα που ο μικρός θα είχε τη θέση βασικού. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η Γιούβε να χτυπήσει επίσημα την πόρτα της Μίλαν, να δώσει αρκετά εκατομμύρια και να προσπαθήσει πολύ. Αν τελικά αποφασιστεί να γίνει κάτι τέτοιο, ο Φάμπιο Παράτιτσι θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...