10 Αυγ 2019

Τρίβουν τα χέρια τους στη Γιουβέντους και ελπίζουν να τους βγει αυτό το ενδεχόμενο για τον Ντιμπάλα

Για διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Πάουλο Ντιμπάλα γράφει η Gazzetta dello Sport και στη Γιουβέντους τρίβουν τα χέρια τους.

Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να πουληθεί ο Αργεντίνος, στο Τορίνο θα ήθελαν να ήταν η τρίτη και… επιτυχημένη. Οχι μόνο επειδή θέλουν τα χρήματα για να καλύψουν το Financial Fair Play αλλά για να βγουν από μια φαινομενικά δύσκολη θέση: να δώσουν τον Ντιμπάλα στην Ιντερ.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας που φέρει την υπογραφή του Νικολό Σίρα αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει κίνηση για τον Ντιμπάλα ικανοποιώντας του μάλιστα αιτήματα που δυσκολεύτηκαν να πραγματοποιήσουν σε τέτοιο βαθμό Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.


Να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (γράφτηκε για 12 εκατ. ευρώ το χρόνο) και προμήθεια στον μάνατζέρ του (15 εκατ. ευρώ).

Για τους πρωταθλητές Ιταλίας θα ήταν το ιδανικό deal. Δίνουν τον Ντιμπάλα σε γαλλικό σύλλογο και όχι σε έναν εγχώριο αντίπαλο (που έχει ήδη πρώην προπονητή της Γιουβέντους και τον τέως τεχνικό διευθυντή της) και μαζεύουν χρήματα από τις πωλήσεις και χτυπούν τον Ικάρντι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου