Σελίδες

Το όνομα που ακούστηκε αν ο Σάρι δε βγάλει τη σεζόν - Αμεση διάψευση από το εμπλεκόμενο πρόσωπο

Δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας προκαλεί έκπληξη με το όνομα που αναφέρει ως πιθανό αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Σάρι, αν αυτός δεν βγάλει τη σεζόν.

Μπορεί από τη Γιουβέντους να μην λένε τίποτα για το θέμα του προπονητή, αλλά για κάποιο λόγο στον ιταλικό Τύπο έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είναι όλα πιθανά. Ακόμη δηλαδή και το να μη βγάλει τη σεζόν ο Σάρι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, γράφει σήμερα η Corriere della Sera, ο αντικαταστάτης του ως το τέλος της σεζόν μπορεί να είναι ο... Φάμπιο Καπέλο. Εκπληξη, αν μη τι άλλο.


Οχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για τον ίδιο τον Δον Φάμπιο, όπως έδειξε με δήλωση του σε ιταλική ιστοσελίδα: «Δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Σίγουρα είναι ευχάριστο να συνδέεσαι με τον πάγκο ενός σπουδαίου κλαμπ όπως η Γιουβέντους, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου είναι προχωρημένη πλέον για να κάθομαι στον πάγκο...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...