26 Φεβ 2020

Μπορούν να έχουν οι πέντε μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες από έναν Μέσι στο ρόστερ τους;

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και τον Λιονέλ Μέσι, όπως και για τα οικονομικά, ρωτήθηκε ο Αντρέα Ανιέλι.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα, αγωνιστικά ή μη, στις ραδιοφωνικές δηλώσεις του. Οι απαντήσεις του σε αυτά ήταν οι ακόλουθες.

Για τον Ρονάλντο: «Ο πρώτος ποδοσφαιριστής για τη μεταγραφή του οποίου συνεργάστηκαν το αθλητικό και οικονομικό τμήμα του κλαμπ. Λογικό, αφού αλλάζει τις ισορροπίες εντός και εκτός γηπέδου. Σε λίγο θα είμαστε το 4ο κλαμπ σε followers συνολικά στα social media».

Για τον Μέσι και αν ξέρει ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος: «Το διάβασα».


Για το αν θα ήταν έξτρα κίνητρο αν πάει ο Μέσι σε άλλη ιταλική ομάδα: «Πρέπει να είναι κίνητρο, μακάρι οι πέντε μεγαλύτερες ομάδες, Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα, Νάπολι να έχουν από έναν Μέσι στο ρόστερ τους».

Για την οικονομική διαφορά με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και πότε θα καλυφθεί: «Η διαφορά είναι αυτή που ήταν και πριν δέκα χρόνια, στα 250-300 εκατ. ευρώ. Οταν εμείς είχαμε έσοδα 200 εκατ., αυτοί είχαν 450-500. Τώρα εμείς είμαστε κοντά στα 500, αυτοί είναι στα 700-800. Αυτό που ξεχνάμε είναι οι εσωτερικοί νόμοι στο κάθε πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους παίρνει 90 εκατ. ευρώ σχεδόν επτά χρόνια τώρα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ανάπτυξη μηδέν τα τελευταία οκτώ χρόνια σε αυτό το κομμάτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου