Οι παίκτες που είχε ζητήσει ο Λίπι από τη διοίκηση για να κάνει τη διαφορά

Τους ποδοσφαιριστές που ήθελε πολύ και είχε ζητήσει επιτακτικά από τη διοίκηση της Γιουβέντους, αποκάλυψε ο Μαρτσέλο Λίπι.

Ο πρώην προπονητής των μπιανκονέρι μίλησε -από το σπίτι του- στο Sky Italia, όπου και ρωτήθηκε για το ποιος ήταν ο παίκτης που ήθελε πάρα πολύ στη Γιούβε.


«Πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που ήθελα πάρα πολύ. Ο πρώτος ήταν ο Πάολο Μοντέρο, τον οποίο είχα και στην Αταλάντα. Εχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια στη Γιουβέντους, είπα σε Μότζι, Τζιράουντο και Μπέτεγκα ότι θέλω τον Μοντέρο. Μου είπαν να του τηλεφωνήσω, το έκανα και ήταν στο Μιλάνο. "Πάω στα γραφεία της Ιντερ να μιλήσω", μου είπε. Του είπα να πάρει το αυτοκίνητο και να έρθει στο Τορίνο. Και ήρθε», θυμήθηκε ο Λίπι, για να συνεχίσει κάνοντας αναφορά σε κάποιους ακόμη.

«Στις διαπραγματεύσεις με την Πάρμα για τους Μπουφόν και Τουράμ είχα πάρει κι εγώ μέρος, είχα πάει και στην Πάρμα μάλιστα για να μιλήσω από κοντά μαζί τους. Ενας άλλος που ήθελα πολύ ήταν ο Καμορανέζι, γιατί όταν παίζαμε με τη Βερόνα μας είχε τρελάνει».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος