17 Ιουλ 2023

Η Γιούβε... γείωσε τον Μοράτα - Επιμένει να επιστρέψει ο Ισπανός


Ιντερ
και Ρόμα... σφάζονται για την απόκτηση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος προσπάθησε να... βάλει γκολ και στις δύο τελικά αλλά δεν του βγήκε. 

Ο Ισπανός φορ ανανέωσε πριν λίγες εβδομάδες το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά περισσότερο το έκανε για να μη φύγει ως ελεύθερος. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και καιρό παρουσιαζόταν σαν στόχος της Μίλαν και τώρα έχουν πάρει σειρά οι Ιντερ και Ρόμα, οι οποίες συναντήθηκαν και με τον μάνατζερ του. 

Αυτές οι συναντήσεις, όμως, θα μπορούσαν να μη γίνουν αν η Γιουβέντους δε... γείωνε τον Ισπανό φορ. Έχοντας αποφασίσει να επιστρέψει στην Ιταλία, ο Μοράτα επικοινώνησε και συνεχίζει να επικοινωνεί καθημερινά με τους ανθρώπους της Γιούβε, ενημερώνοντας τους για τις συζητήσεις με Ιντερ και Ρόμα και παράλληλα εκφράζοντας την επιθυμία του να ντυθεί ξανά μπιανκονέρο.

Ακόμη και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η Γιούβε τον έχει ενημερώσει ότι δεν αποτελεί στόχο της, ο Άλβαρο... το παλεύει όσο μπορεί για να επιστρέψει. Μέχρι που θα το πάρει, τελικά, απόφαση ότι δεν μπορεί να γίνει και από εκεί θα πέρα θα επιλέξει ανάμεσα στους Μιλανέζους και τους Ρωμαίους.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου