9 Ιουν 2015

Θα σου κάνουμε μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς…

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Famiglia Bianconera και του Gruppo Greco, ενημερώνουμε τους οπαδούς της Γιούβε στην Ελλάδα πως οι εγγραφές στο Juventus Club DOC ξεκίνησαν…

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί και πάλι official club των νταμπλούχων Ιταλίας στην Ελλάδα. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Η διοίκηση της ομάδας και το Juventus Club DOC θέλουν 80 εγγεγραμμένα μέλη από την Ελλάδα.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους απλοποιεί τη διαδικασία της εγγραφής και η Famiglia Bianconera στηρίζει. Πλέον. Τα χρήματα που χρειάζονται για να γραφτεί κάποιος στο Gruppo Greco είναι… μηδέν (0) ευρώ! Ό,τι χρήματα καταβάλει κάποιο μέλος, θα αντιστοιχούν στο ποσό που ζητά η Γιουβέντους αλλά και στα ταχυδρομικά έξοδα της αποστολής του υλικού.

Έτσι, έχουμε και λέμε…

Η Γιουβέντους ζητά 20 ευρώ από κάθε μέλος του club (το σχετικό λινκ στο Juventus Club DOC μπορείτε να το δείτε εδώ). Στο ποσό αυτό προστίθενται τα ταχυδρομικά έξοδα των 8 ευρώ καθώς θα πρέπει να καλυφθούν δύο συγκεκριμένες αποστολές δεμάτων: α) η συνολική αποστολή από το Τορίνο για την Ελλάδα και β) η αποστολή -με συστημένο δέμα μέσω των ΕΛ.ΤΑ.- από το club στη διεύθυνση που θα μας δώσουν τα μέλη. Σύνολο: 28 ευρώ.

Από τη Γιουβέντους το κάθε μέλος θα παραλάβει την κάρτα μέλους και το δώρο που θα μας στείλει η ομάδα για τον καθένα ξεχωριστά. Παράλληλα, από το Gruppo Greco θα παραλάβει, χωρίς κανένα κόστος και εντελώς δωρεάν, τη νέα κάρτα μέλους και το δώρο που θα ορίσει το club.

Στείλτε email στο gruppogrecojuventus@gmail.com με θέμα: ΕΓΓΡΑΦΗ. Η διαδικασία των εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει…

Περισσότερες πληροφορίες στο gruppogreco.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου