7 Δεκ 2017

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά Ελλήνων: «Εχουν σωθεί χάρη στα λεφτά μας», «να πεθάνουν», «τα πραγματικά σκατά των Βαλκανίων»

Με αρνητικές τοποθετήσεις και μπόλικη ειρωνεία, μέχρι κοινωνικοπολιτικές αιχμές, σχολίασαν μερικοί αναγνώστες της Tuttosport το ρεπορτάζ για τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους.

Από τα σχόλια ή τους μικρούς διαλόγους που ακολούθησαν κάτω από το συγκεκριμένο θέμα της εφημερίδας του Τορίνο, μπορεί να διαπιστώσει κανείς με ευκολία πως ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, κάποιες δεν έχουν καν βάση, και πως τα επεισόδια ήταν αφορμή να γίνει μια συνολική επίθεση στην Ελλάδα.

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μας ευχαριστούν αυτοί οι αποτυχημένοι Ελληνες επειδή έχουν σωθεί χάρη και σε εμάς, με τα τόσα λεφτά που τους έχουμε δώσει», αναφέρει ένας Ιταλός που μάλλον τα έχει κάπως μπερδεμένα στο μυαλό του.

«Καταλάβατε τώρα ποια είναι τα πραγματικά σκατά των Βαλκανίων;», είναι το ρητορικό ερώτημα ενός άλλου. Για να πάρει την απάντηση: «Εγώ θα έβαζα και τους Αλβανούς». Και να επιστρέψει λέγοντας: «Κάνεις μεγάλο λάθος. Στην Αλβανία υποστηρίζουν μαγικά τη Γιούβε, έχουν και κλαμπ. Για ρώτα να μάθεις αν έχουν στην Ελλάδα».

Οπως αναφέραμε, αν κάποιοι ξέφυγαν έξω από το γήπεδο, κάποιοι άλλοι ξέφυγαν μπροστά από το πληκτρολόγιο. Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι αναγνώστες έκαναν υποτιμητικά σχόλια για την Ελλάδα συνολικά. «Κι εμείς καθόμαστε και δίνουμε άσυλο σε όποιον το ζητήσει, ενώ πρέπει να πάνε στην κόλαση, τους αξίζει να πεθάνουν», γράφει ένας.

«Κάποτε ήταν το λίκνο του πολιτισμού... Τι άσχημο τέλος», είναι η τοποθέτηση ενός άλλου. «Μια μικρή διευκρίνιση: Κάποιος σπάνιος Ελληνας στοχαστής άναψε το φως ανάμεσα σε δύο ελληνικές πόλεις που πολεμούσαν μεταξύ τους. Το πραγματικό λίκνο του πολιτισμού ήταν η Ρώμη... Πολύ πριν τους κομουνιστές», συμπλήρωσε κάποιος τρίτος.

Ακολουθούν κάποια ακόμη σχόλια, περισσότερο ποδοσφαιρικά…

«Μου φαίνεται γελοίο το γεγονός ότι η Γιουβέντους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε σημαντικές διοργανώσεις όπως το Champions League ομάδες από χώρες που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς να εξασφαλίσουν την ασφάλεια σε όλους», υποστήριξε ένας αναγνώστης της Tuttosport.


«Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο... Τι πάτε να κάνετε σε κάτι τέτοιες χώρες di merda, ο αγώνας είναι πολύ όμορφος και στην τηλεόραση. Στη Νάπολη ήμασταν χωρίς οπαδούς και νικήσαμε, πρέπει να πάμε μόνο στο υπέροχο γήπεδο μας, όλα τα άλλα βρωμάνε», ήταν ο προβληματισμός ενός τιφόζο της Γιούβε.

«Δυστυχώς κάθε ομάδα έχει και τους βίαιους οπαδούς της. Δεν είναι εύκολο να τους διαχειριστείς, αλλά οι ποδοσφαιρικές ομάδες πρέπει να προσπαθήσουν ή να πάρουν αποστάσεις από αυτούς. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι στο ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε οπαδούς, όχι εγκληματίες», είναι ίσως το πιο σοβαρό σχόλιο απ’ όσα είχαν δημοσιευθεί τη στιγμή που γραφόταν αυτό το θέμα.

«Τι αφελείς που είστε με το να πάτε σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η αναρχία και ιστορικά μισεί την Ιταλία. Τι περιμένατε, να σας υποδεχθούν με τριαντάφυλλα;», ανέφερε ένας άλλος. Κυριαρχεί η αναρχία στην Ελλάδα; Και ιστορικά οι Ελληνες μισούν τους Ιταλούς;

Οσο ψυχραιμία δεν είχαν έξω από το γήπεδο, τόση ψυχραιμία έλειπε και από τους συγκεκριμένους οπαδούς της Γιούβε που σχολίασαν -ένα σαφώς κατακριτέο γεγονός- κατακρίνοντας μια χώρα, από τα… αρχαία χρόνια, μέχρι σήμερα.


42 σχόλια:

  1. Η Ιταλία είναι το λίκνο του φασισμού και η Γιουβέντους έχει μεγάλο πρόβλημα φασιστοειδών στους οπαδούς της όπως και ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ με τν Μουσολίνι, πλήρης φασίστας, αλλά κι εμείς τότε με το Μεταξά δικτατορία είχαμε

      Διαγραφή
    2. Γιατί εδώ τι νομίζεις ότι είναι; Εδώ είναι το κέντρο του ακροαριστερού και αναρχικού φασισμού χρόνια τώρα όχι μόνο στο παρελθόν όπως οι Ιταλοί.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Μουσολίνι και τον Μεταξά. Ο Μεταξάς έκανε (άν έκανε) κακό μόνο στη χώρα του, ο Μουσολίνι συνέβαλε στην καταστροφή της Ευρώπης. Ο Μεταξάς δεν εισάβαλε σε κάποια χώρα, ο Μουσολίνι;
      Και ως προς το "μίσος" απέναντι στους Ιταλούς: Δεκάδες Έλληνες εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς επειδή έκρυβαν Ιταλούς στρατιώτες μετά τη συνθηκολόγηση της Ιταλίας το 1943.

      Διαγραφή
  2. Και δυστυχώς, όλα αυτά επειδή τα επεισόδια και τους βανδαλισμούς τους έκαναν οι οπαδοί μιας ομάδας που κανένας δεν τολμά να την τιμωρήσει στρην Ελλάδα, αυτοί του Ολυμπικακού Πειραιώς.. , ΠΟΥ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΝΕ Τ0 7-0. Δε δίνω δίκιο στα σχόλια των ιταλών, αλλά στο θέμα των βανδαλισμών έχουν απόλυτο μα απόλυτο δίκιο Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω πως κ στον πρωτο αγωνα εγιναν αντιστοιχα επεισοδια στην Ιταλια...... ουνα φατσα ουνα ρατσα φιλε μου!

      Διαγραφή
  3. Είχα να γράψω καιρό. Ισως και χρόνο. Υπάρχει ένα γκρουπ στο facebook που θα πρέπει να ονομαστεί Anti-Olympiacos Club Greece. Πραγματικά ντρέπομαι να υποστηρίζω και εγώ και κάποιοι από εκεί μέσα στην ίδια ομάδα. Εμετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ'αρχήν αφού συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα,αν και υποστηρικτής των δυο ομάδων,οσ'αναφορά το πρόβλημα των φασιστοειδών στις δυο ομάδες και όχι ως προς το λίκνο του φασισμού θα ήθελα να θυμίσω ότι η βλακεία και συγχρόνως η άγνοια είναι ατελείωτη.Προφανώς και δεν έχει χώρα πρόελευσης γιατί είναι κάτι ανθρώπινο που επηρεάζει όλους μας,άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο.
    Μιας και δεν έχω λογαριασμό στο facebook θα κάνω εδώ το σχόλιο αφού μιλάμε για θέμα που αφορά τους οπαδούς της Γιουβέντους,κυρίως της Ελλάδας.Παρατηρώ ότι από τότε που σταματήσε τη λειτουργία του το GRUPPO GRECO έχει χαθεί το μέτρο.Διάβασα σε σελιδα οπαδών που θα πήγαιναν και στο γήπεδο την Τρίτη(Juventus Club Greece)ότι θα πρέπει να προσέχουν όσοι πάνε στο Καραισκάκης μεμονωμένα γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν φημίζονται για την μπέσα τους!Κατ'αρχήν να πω για τον γράφοντα ότι ή λέξη είναι Αλβανική(έτσι για να ξέρει).Ο συγκεκριμένος που το έγραψε το έγραψε σαν οπαδός της Γιουβέντους ή σαν οπαδός κάποιας άλλης ομάδας;Τουλάχιστον να δηλώσει και την άλλη ομάδα που υποστηρίζει αν έχει μπέσα!Υπάρχει κάποια ή κάποιες συγκεκριμένες ελληνικές ομάδες που πρέπει να υποστηρίζουν οι Έλληνες οπαδοί της Γιουβέντους;Τρομερά πράγματα!Σαν παλιό μέλος του GRUPPO GRECO έχω να πω ότι στο τότε club όλοι ξέραμε τι υποστηρίζε,αν υποστηρίζε,ο καθένας στην Ελλάδα και ήταν απολύτως σεβαστό γιατί ήμασταν στο club της Γιουβέντους.Γεννηθήκαμε στον Πειραιά,στην Αθήνα ,στη Θεσσαλονίκη,στην Κρήτη,στις Σέρρες και όχι στο ΤΟΡΙΝΟ!Προφανώς και κάποιοι από μας είχαν τις προτιμήσεις τους και κάποιοι άλλοι νεώτεροι ήταν πράγματι μόνο Γιουβέντους ή ήταν η πρώτη τους ομάδα.Αυτό που έπρεπε και πρέπει να πετύχουμε είναι να μην κουβαλάμε τα κόμπλεξ και γενικώς τ'αρνητικά της ελληνικής οπαδικής νοοτροπίας.Για το ποιος έχει και ποιος δεν έχει μπέσα θα πρέπει να ξέρεις πιο πολλά για το οπαδικό κίνημα γιατί όλοι οι οπαδοί έχουν "κακές"στιγμές ακόμη και αυτοί της Γιουβέντους.
    Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι από τους οπαδούς της Γιουβέντους που έχω γνωρίσει αυτοί που μου έκαναν την πιο κακή εντύπωση ήταν εκείνοι που υποστήριζαν και μια ελληνική ομάδα αλλά διατύμπανιζαν ότι είναι μόνο Γιουβέντους από μικρά παιδιά!

    όλοι ξέραμε τι υποστηρίζε,αν υποστηρίζε,ο καθένας στην Ελλάδα και ήταν απολύτως σεβαστό γιατί ήμασταν στο club της Γιουβέντους.Γεννηθήκαμε στον Πειραιά,στην Αθήνα ,στη Θεσσαλονίκη,στην Κρήτη,στις Σέρρες και όχι στο ΤΟΡΙΝΟ!Προφανώς και κάποιοι από μας είχαν τις προτιμήσεις τους και κάποιοι άλλοι νεώτεροι ήταν πράγματι μόνο Γιουβέντους ή ήταν η πρώτη τους ομάδα.Αυτό που έπρεπε και πρέπει να πετύχουμε είναι να μην κουβαλάμε τα κόμπλεξ και γενικώς τ'αρνητικά της ελληνικής οπαδικής νοοτροπίας.Για το ποιος έχει και ποιος δεν έχει μπέσα θα πρέπει να ξέρεις πιο πολλά για το οπαδικό κίνημα γιατί όλοι οι οπαδοί έχουν "κακές"στιγμές ακόμη και αυτοί της Γιουβέντους.
    Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι από τους οπαδούς της Γιουβέντους που έχω γνωρίσει αυτοί που μου έκαναν την πιο κακή εντύπωση ήταν εκείνοι που υποστήριζαν και ελληνική ομάδα αλλά διατύμπανιζαν ότι είναι μόνο Γιουβέντους από μικρά παιδιά!


    Z-ULTRAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νταξ... το έκαψαν. Αλλά μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι είναι χαζοί "οπαδοί". Πάντως αυτή είναι μια γενικότερη εικόνα που έχει η νεοΕλλάδα στην μεγαλύτερη μερίδα της μάζας των δυτικών. Η αίσθηση για την Ελλάδα είναι κάτι μεταξύ Αιγύπτου, Αλβανίας και προπολεμικά της Συρίας.
    ΥΓ Πάντως στην Ιταλία δεν κάνουν φασαρίες. Ούτε μαχαιρώνονται έξω από τα γήπεδα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάφροι "Έλληνες"οπαδοί προερχόμενοι από την ομάδα της "παράγκας" κτυπήσαν ανάνδρα τους Ιταλούς φιλάθλούς.
    Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω στον πόνο σου, εξήγησε μου γιατι το Έλληνες είναι μέσα σε εισαγωγικά ρε αλάνι;

      Διαγραφή
    2. Απλούστατα τα εισαγωγικά σημαίνουν ότι δεν είναι έλληνες αυτοί που κτυπάν άναδρα, άλλα σίγουρα είναι όχλος καφρων

      Διαγραφή
    3. Αγόρι τι λες; Πριν σχολιάσεις βάλε τα σε μία τάξη στο μυαλό σου.

      Διαγραφή
  7. Εγώ στην Ελλάδα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ.Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους οπαδούς του ΟΣΦΠ,θέλω να πω οτι αντίστοιχα γεγονότα γίνονται σε ΟΛΕΣ τις χώρες ανεξαιρέτως.Σε κάποιες περισσότερο και σε άλλες ελάχιστα.Δυστυχώς τα γεγονότα βίας υπάρχουν παντού και χωρίς αιτία τις περισσότερες φορές.
    Οι Ιταλοί ναι,έχουν έντονα εθνικιστικά στοιχεία γι αυτό και μας ξεσκίζουν.ΑΝ γίνονταν κι εκεί τα ίδια ίσως απλά να υπήρχαν συλλήψεις,προσαγωγές ή τέλοσπάντων θα αποτρέπονταν τα σκηνικά άμεσα.
    Η κάθε χώρα έχει την κουλτούρα της όπως και κάθε οπαδικό κίνημα την δική του.
    Εγώ προσωπικά έχω δει έστω και για λίγο από κοντά(ναι είμαι τυχερός!) την ομαδάρα μας,το γήπεδό της και φυσικά τους οπαδούς μας και η γενική μου κ προσωπική εικόνα είναι πως έχουν ωραία αλλά και τελείως διαφορετική κουλτούρα από εμάς τους Έλληνες..
    FOOOORZA JUVE!!
    Γιάννης THESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι. Η Πανελλήνια Λέσχη ένωσε όλη την Ελλάδα. Εγώ θυμάμαι τουλάχιστον δύο τρεις συγκεντρώσεις που είχαν έρθει από την Αθήνα μονο για να δουν ένα ματς και να πιουμε μια μπύρα. Τα παιδιά είχαν οπαδική κουλτούρα. Γνώστες του αντικειμένου. Ξέρετε πόσα άτομα μαζεύονταν επί εποχές Gruppo Greco στη Θεσσαλονίκη; 60-70. Ούτε facebook< ούτε τέτοιες μαλακίες. Στους δρόμους και όχι πίσω από ένα πι-σί.

    Καλή τους ώρα αν μας διαβάζουν. FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για εμάς ούτε αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι. Αυτό που ξέρω ειναι ότι δεν έχουμε παιδεία και η λέξη οπαδός τα λέει όλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις φίλε και βλέπεις μπροστά.

      Να μην ανήκει πουθενά το έχεις σκεφτεί;

      Διαγραφή
    2. Εσύ πού ήθελες να ανήκει; Στους αφρικάνους;

      Διαγραφή
  11. Αντρες!! Κέρατο και "ομαδάρα" Ολυμπιακάρα...Παναθηκαϊρα...Παοκάρα....Αεκάρα και παρεπιπτόντως Μ.....ρα και πιτόγυρα μαγκιά κλ...α και κ...ς φινιστρίνι..... Αντε να δουλέψετε όπου και όπως μπορείτε και αν δεν μπορείτε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ενάντια στους φασίστες απόγονους και επίγονους του Μουσολίνι.... Δωσε στον άνδρα (ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις) ¨ομαδάρα" γκολάρες μια κ...λάρα και πίτσες και λίγη μπύρα να ρευτεί και όλα καλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε πολλά από αυτά που γράψανε είναι σωστοί, όπως το σημερινό κατάντημα μας και ότι εδώ επικρατεί ο προστατευόμενος φασισμός της αναρχίας, και τα δύο αυτά θέματα εννοείτε πως συνδέονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "προστατευόμενος φασισμός της αναρχίας" Η απόλυτη σύγχυση. Κάτι σαν "ο πλουραλισμός της ναζιστικής σοσιαλδημοκρατίας" ένα πράγμα.

      Διαγραφή
    2. Κάτι σαν τους καταστραμένα μαγαζιά τις απειλές "θα στο σπάσω" τα τάγματα εφόδου , τις απειλές σε δημοσιογράφους και πολλά πάρα πολλά ακόμα. Η απόλυτη σύγχυση βρίσκεται στο δικό σου κεφάλι. Ο φασισμός της αναρχίας σας είναι εδώ και ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολλά χρόνια τώρα.

      Διαγραφή
  13. οι κακομοιροι οι<> δηλαδη δεν εχουν καμια ευθυνη για τα επεισοδια? Αυτοι οι Ιταλοι οπαδοι της γιουβεντους με της αποψεις τους για την Ελλαδα σας βρισκουν συμφωνους <> οπαδοι της γιουβεντους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη φιλε εσυ παιρνεις τις μετρητοις σχολια διαφορων αγνωστων στο ιντερνετ??αν εχεις fb δεν βλεπεις τι γραφει ο καθενας??ολοι εχουν αποψη για αθλητικα θρησκευτικα πολιτικα θεματα και οι περισσοτεροι ειναι παντελως αμμορφωτοι..και στην ιταλια το ιδιο..

      Διαγραφή
  14. Δεν έχουν άδικο οι Ιταλοί, η αλήθεια είναι για τους νεοέλληνες αν και πονάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υποστηριξτε ρε την πατρίδα σας που χαϊδεύετε τους Ιταλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά; Τις έφαγαν τα ραγκάτσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλα προβληματα δεν εχετε να ασχοληθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε ρε απόγονοι του Καλιγούλα και των ανωμάλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν μας βρίζουν οι έξω γινόμαστε ελληνάρες και μας πιάνει το πατριωτικό. Ας κοιτάμε να διορθωθούμε και ας αφήσουμε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, ο ένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου σε όλους τους τομείς όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και μας πειράζει παράλληλα τι θα πει ο γιουβεντινος που αν δεν ήταν υο ποδόσφαιρο θα νομίζαμε ότι ήταν μάρκα πίτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ στην Θεσσαλονίκη μας λένε Βούλγαρους τα ζώα της Αθήνας όπως και τους κατοίκους της Κομοτηνής τους φωνάζουν τα παλικάρια του Πειραιά Τούρκους. Η αλητεία έχει χτυπήσει πραγματικά κόκκινο. Δεν πειράζει έρχονται πούτσες σε εθνικό επίπεδο και αε πολεμάτε εσείς για τισ ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξερω για ποιο λογο εγιναν τα επεισοδια και δεν εχω λογο να αμφισβητησω ότι εγιναν το σιγουρο είναι όμως ότι εγιναν από τους χειροτερους των χειροτερων οπαδων και αυτό κακως χαρακτηριζει ολη την ελλαδα.
    Από την άλλη και αυτοι οι ιταλοι οπου πανε τρωνε ξυλο τη καταντια είναι αυτή ολο μοστρα και επιδειξη είναι και στο τελος τρεχουν ξεβράκωτοι.Και να μην ερχονται και να μας λενε για fair play και πρασινα αλογα οι ντοπες του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κόσμος θα γίνει ομορφότερος χωρίς οπαδούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί,δεν το βλέπεις ότι η Ελλάδα μας πήγε απ'το κακό στο χειρότερο;Και καλά,αναμενόμενη τέτοια ευτέλεια,σε μια ασιατική ή αφρικανική μπανανία,εκεί το ξέρουμε για το τί κάφροι είδους απο παλήα.Μα τέτοια καφρίλα στην Ελλάδα,που έχει απ'την αρχαιότητα Ιστορία και Πολιτισμό;!
      Για δές όταν ο πρωθυπουργός,στις αρχές του 81,Ανδρέας Παπανδρέου είπε το φοβερό "ολα τα Κράτη πρέπει να χρωστάνε".Στα πρώτα 4 χρόνια το ΠΑΣΟΚ δανείστηκε 10 δισ δολλάρια,μόνον για να στηρίξουν την κατανάλωση μέσω παροχών που δεν αντανακλούσαν το παραγόμενο προϊόν.Επίσης η πελατειακή πολιτική προσλήψεων στο Δημόσιο συνεχίσθηκε αμείωτη,δημιουργώντας νέα ελλείματά και δανεισμό.Ο ίδιος Παπανδρέου μετάλλαξε τους δημόσιους οργανισμούς σε "Επιχειρήσεις Κρατικής Αμέλειας",ενίοτε "Λαϊκής Αφέλειας",με την διοίκηση τους να ανήκη πλέον σε πράσινα και κόκκινα συνδικάτα,βάλε την θεσμοθέτηση των ΑΤΑ (παγκόσμια πρωτοτυπία!),και των επαίσχυντων "Εποπτικών Συμβουλίων" στις βιομηχανίες..Επίσης την εισαγωγή του ΦΠΑ,και την αύξηση των φορολογ.συντελεστών.Τι αλλόκοτο ότι αυτόν τον λαοπρόβλητο πολιτικό ο κόσμος συνέχισε να τον ψηφίζη,και το ΠΑΣΟΚ του μαζί.Έτσι και με κάτι άλλα έκλεισαν τις ελληνικές βιομηχανίες,μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα της εισαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών.Να σταματήσουν κάποιοι να λένε αφελώς "χάρις τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί".Ναί,η ελλαδική Σοβιετία για να μειώση την εκμετάλλευση της υπεραξίας εκμηδένισε την αξία!!Βεβαίως ούτε ο Σημίτης,ούτε ο Καραμανλής ο τεμπελόφουσκας ήσαν καλλίτεροί του.Οπότε μη λέμε στον εαυτό μας ψέμματα ότι "καταρρέει ο καπιταλισμός".Άλλο καταρρέει:Η Ελλαδική Σοβιετία!

      Ξεχαρβάλωσαν την Παιδεία,σε κάθε επίπεδο,επιτίθενται και χλευάζουν συνεχώς την θρησκεία μας,μας γεμίζουν με Μουσουλμάνους ,μας προπαγανδίζουν τα Αριστερά "ιδανικά".Πως είναι δυνατόν να έχουμε πισω μια καλή Ποιότητα Ζωής και την Εθνική μας Κυριαρχία;!...

      Διαγραφή
  23. Τόόόόόόόσο χάλια!!! Άντε ρε, κοιτάξτε τίποτα σοβαρό, μην πέφτεται στο επίπεδο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα ήθελα να σημειώσω μόνο ότι τα επεισόδια έγιναν σε έναν αγώνα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για τον Ολυμπιακό!!!!! Σε αυτό έχουν απόλυτο δίκιο οι Ιταλιάνοι. Αντί να απολαύσουν το θέαμα οι Έλληνες οπαδοί έκαναν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ επεισόδια. Βέβαια αυτό δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να μας βρίζουν ως εχθρούς της Ιταλίας (οι περισσότεροι Έλληνες είναι φιλοϊταλοί) ούτε βέβαια κι εμείς να λέμε για φασίστες, αναρχοκουμούνια κλκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή