28 Αυγ 2015

Τι λένε οι αντίπαλοί μας για την κλήρωση του Champions League

Ο όμιλος της Γιούβε είναι ίσως ο πιο δύσκολος και από τους οκτώ που έβγαλε η κλήρωση του Champions League. Η Μεγάλη Κυρία καλείται να ξεπεράσει τα εμπόδια των Άγγλων, των Ισπανών και των Γερμάνων και να βρεθεί στους «16» του θεσμού.

Αν η κλήρωση θεωρείται δύσκολη για την ομάδα μας, μπορούμε να καταλάβουμε πως ένιωσαν οι υπόλοιποι που θα βρουν και εμάς στον δρόμο τους.

Ας δούμε μέσα από τις αναλυτικές τους δηλώσεις πως υποδέχτηκαν τον όμιλο άνθρωποι της Σίτι, της Σεβίλλης αλλά και της Γκλάντμπαχ.
 

Έχουν πείνα και θέληση στην Σίτι

Μπράιαν Μάργουντ (Managing Director): «Είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού... συνηθίζαμε να κληρωνόμαστε με την Μπάγερν Μονάχου ή την Μπαρτσελόνα. Υπό αυτή την έννοια είναι κάτι νέο για εμάς. Παίξαμε κόντρα στην Γιουβέντους το 2010 αλλά η Σεβίλλη είναι κάτι εντελώς νέο οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Το ξέρεις ότι πάντα θα έχεις δύσκολη κλήρωση αφού σε αυτή την διοργάνωση συμμετέχουν μόνο τέτοιες ομάδες. Εχουμε... πείνα και θέληση για κάτι καλό σε αυτή την διοργάνωση».

Φαβορί την Γιούβε θεωρούν στην Σεβίλλη

Ουνάι Εμερι (Προπονητής): «Ολοι είναι αντίπαλοι σπουδαίου επιπέδου, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε. Το φαβορί του ομίλου είναι η Γιουβέντους, μια ποιοτική ομάδα παγκόσμιου επιπέδου. Η Σίτι είναι το άλλο φαβορί για την πρόκριση, έχει σπουδαίο ρόστερ. Την Γκλάντμπαχ την ξέρουμε καλά αφού την αντιμετωπίσαμε τον Φεβρουάριο στο Europa League, είναι σκληρή ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις».

Μόντσι (Τεχνικός διευθυντής):
«Είναι ένα πολύ δύσκολο γκρουπ, στο οποίο υπάρχουν τέσσερις ομάδες από τα τέσσερα καλύτερα πρωταθλήματα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε ωριμάσει ως ομάδα και έχουμε μεγάλη θέληση να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε αντίπαλους όπως η Γιουβέντους, η Γκλάντμπαχ και η Μάντσεστερ Σίτι. Δεν θα πάμε στα ματς σαν καταδικασμένοι, αντιθέτως θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Είναι θετικό το γεγονός ότι αρχίζουμε και τελειώνουμε τον όμιλο στην έδρα μας. Η Γιούβε, η Μπορούσια και η Σίτι μας σέβονται και δεν θα είναι χαρούμενοι που κληρώθηκαν μαζί μας».

Στα βαθιά από νωρίς η Γκλάντμπαχ

Μαξ Εμπερλ (Αθλητικός διευθυντής): «Welcome to the Champions League! Πραγματικά πέφτουμε στα βαθιά από νωρίς, είμαστε σε έναν όμιλο με τέσσερις ομάδες κορυφαίας ποιότητας από την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία και φυσικά την Γερμανία. Μπορείς να πεις ότι δεν θα ήμασταν το φαβορί σε νοκ άουτ αγώνες με κανέναν από τους τρεις αντιπάλους μας αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη. Εχουμε απέναντι μας τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, του κόσμου. Η Γιουβέντους ήταν στον τελικό του Champions League πέρυσι, η Σεβίλλη κατέκτησε το Europa League, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ παγκοσμίως. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πιο δύσκολη κλήρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου