28 Σεπ 2015

Σύσσωμη η διοίκηση πήγε στην προπόνηση

Η προπόνηση της Δευτέρας της Γιούβε έγινε παρουσία Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα, Φάμπιο Παρατίτσι και Πάβελ Νέντβεντ. Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με τους Ιταλούς, μεταφράζεται ως στήριξη στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν κύκλοι από το περιβάλλον της ομάδας, η διοίκηση δεν προτίθεται να απαντήσει στα δημοσιεύματα που έχουν ακουστεί για αντικαταστάτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οποιαδήποτε απάντηση θα θεωρηθεί πως δημιουργεί θέμα προπονητή, κάτι που σε καμία περίπτωση δε συμβαίνει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Πάντως, απλά η παρουσία Ανιέλι-Μαρότα στην προπόνηση δε σημαίνει και τίποτα ιδιαίτερο. Συνηθίζει ο πρόεδρος της Γιουβέντους να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο. Από την άλλη, δεν μπορεί να περάσει και απαρατήρητη αυτή η εμφάνιση της τετράδας.

Η Famiglia Bianconera, ζυγίζοντας τα γεγονότα, θεωρεί πως η κατάσταση θυμίζει την φράση «ναι μεν, αλλά…». Η διοίκηση δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση. Ισως για να μην δεσμευτεί. Ισως για να μην εκτεθεί. Με λίγα λόγια, η διοίκηση στηρίζει στην παρούσα φάση τον προπονητή. Προχωράμε με Αλέγκρι και βλέπουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου