30 Σεπ 2015

Είναι διπρόσωπη η φετινή Γιούβε;

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα θα μας δώσει την ευκαιρία να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Αν θα υπάρχουν φέτος δύο Γιουβέντους. Μία στην Ιταλία, μία στην Ευρώπη.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Βάσει των μέχρι τώρα εμφανίσεων, το «διπλό» στην Σίτι την πρώτη αγωνιστική του Champions League ήταν έκπληξη. Στην Αγγλία η ομάδα έπαιξε σωστά, όπως έπρεπε, και γύρισε ένα ματς που βρέθηκε πίσω με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ηταν μια λογική αντίδραση για την καλή Γιουβέντους. Αλλά το θέμα είναι πως φέτος η Γιούβε δεν είναι καλή.

Με την Σεβίλλη, ο Αλέγκρι και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, και μάλιστα κατακτώντας την πρώτη θέση. Για την ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει την Φροζινόνε και την Ουντινέζε, το παιχνίδι με τους Ισπανούς δεν είναι εύκολο. Μην ξεχνάμε πως σε τρία εντός έδρας, δεν έχουμε κερδίσει ακόμη Για την… κανονική Γιούβε, είναι μια κλασική βραδιά ομίλων του Champions League.

Ευχή όλων είναι φυσικά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν συμβεί αυτό, θα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο τύπου… Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ. Διαφορετική η Γιούβε της Ιταλίας, διαφορετική η Γιούβε της Ευρώπης.

Ο κόουτς έδειξε πέρσι πως μπορεί να διαχειριστεί μια χαρά το μίνι πρωτάθλημα των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου. Γιατί να μην το συνεχίσει και φέτος; Και αν το συνεχίσει, ας ρίξουμε εκεί όλο το βάρος. Δεν είναι και τόσοι πολλοί αγώνες. Για να προχωρήσει αυτό το σενάριο, πρέπει να νικήσουμε σήμερα της Σεβίλλη και να τακτοποιήσουμε τους Γερμανούς τις δύο αγωνιστικές που έρχονται.

Μεγάλο το σημερινό στοίχημα και για τους παίκτες. Βραδιά Champions League είναι βλέπετε και όλοι θέλουν να δείξουν τον καλό τους εαυτό. Ας ξυπνήσει η ομάδα και ας ακολουθήσει την λογική της πορεία. Και εμείς είμαστε μαζί και με τον Δόκτωρα Τζέκιλ αλλά και με τον κύριο Χάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου