25 Σεπ 2015

Η Famiglia Bianconera σας ενημερώνει για μια μυστική συνάντηση που ακόμη δεν έχει διαψευστεί από την Γιούβε

Ενα ενδιαφέρον ρεπορτάζ από ιταλική πολιτική εφημερίδα μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα.
Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Σύμφωνα με το «Libero», η ισοπαλία με την Φροζινόνε σήμανε συναγερμό στο Τορίνο και αυτό αποδείχθηκε την Πέμπτη. Πριν μία μέρα δηλαδή. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας, στις 15:00 ώρα Ιταλίας πήγαν στα γραφεία της Γιουβέντους οι Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Κιελίνι και Μπονούτσι.

Θα ήταν και ο Μαρκίσιο αλλά προφανώς το πρόγραμμα του με την αποθεραπεία δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Οι τέσσερις παλιοί της ομάδας, Ιταλοί όλοι τους, έμειναν στα γραφεία μέχρι τις 16:30 ώρα Ιταλίας και είχαν συζήτηση με τους διοικούντες (Μαρότα, Παράτιτσι, Νέντβεντ) για το τι ακριβώς φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση. Μιλάμε, άλλωστε, για το χειρότερο ξεκίνημα της Γιουβέντους εδώ και σχεδόν μισό αιώνα (45 χρόνια)...

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι τέσσερις παλιοί δεσμεύτηκαν να αναλάβουν να κάνουν πιο... έντονα μαθήματα στους νεότερους για το τι ακριβώς σημαίνει Γιουβέντους, τι υποχρεώσεις έχουν και πώς πρέπει να αντιδράσουν από εδώ και πέρα.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό θα έχει κάποιο αποτέλεσμα, όπως δεν μπορούμε να ξέρουμε και αν είναι αληθές ή όχι το ρεπορτάζ. Αυτό που σημειώνει η εφημερίδα στο τέλος, όμως, έχει ενδιαφέρον: «Στη συνάντηση δεν ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος σιγά-σιγά μπαίνει στο στόχαστρο. Ενα σημαντικό μήνυμα, μετά από κάποιες δηλώσεις του Μαρότα πριν λίγο καιρό, προς έναν προπονητή που σήμερα, ναι, προστατεύεται από την ομάδα. Αύριο, όμως, ποιος ξέρει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.