1 Οκτ 2015

Τι απαντά ο Λάπο Ελκαν σε δημοσιεύματα πως η οικογένεια Ανιέλι έχει προβλήματα

Πριν λίγες μέρες γράφαμε τι είπε ένας δημοσιογράφος για τις σκέψεις της οικογένειας Ανιέλι. Σήμερα μπορούμε να δώσουμε μια συνέχεια σε αυτό το θέμα λόγω του... Λάπο Ελκαν.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Ο δημοσιογράφος Τζανπάολο Ορμετσάνο, οπαδός της Τορίνο και φίλος του Τζανπιέρο Μπονιπέρτι, είπε πριν λίγες μέρες: «Τι σκέφτεται η οικογένεια Ανιέλι αυτή την στιγμή; Θα ήθελα να ήμουν δέκα μύγες για να μπορώ να πάω ταυτόχρονα σε δέκα διαφορετικά σημεία. Είναι μια τεταμένη περίοδος γιατί υπάρχουν και κάποια θέματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε. Νομίζω πως πολλοί στο περιβάλλον Ανιέλι σκέφτονται ότι φέτος η ομάδα πρέπει να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο Champions League» (Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο).

Εστιάζουμε στο «τεταμένη περίοδος», όπως είπε ο δημοσιογράφος. Ή όπως λένε οι φήμες. Τι ακριβώς λένε αυτές, ειλικρινά, δεν το ξέρουμε και όσο κι αν ψάξαμε, δεν το βρήκαμε. Λογικά, πάντως, θα έχει σχέση (και) με την Γιουβέντους, αν κρίνουμε από το... χτύπημα του Λάπο Ελκαν.

Ο αδερφός του Τζον, ξάδερφος του Αντρέα και εγγονός του μεγάλου Avvocato ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι -και χαμογελαστοί- οι δύο Ελκαν και ο Ανιέλι στο Juventus Stadium.

Αυτή η φωτογραφία συνοδεύτηκε με το εξής σχόλιο από τον Λάπο: «Είναι λυπηρό να χειραγωγείται από διάφορα ΜΜΕ η δυνατή και σταθερή σχέση μεταξύ του ξάδερφου Αντρέα, του αδερφού μου και εμένα. Είμαστε ενωμένοι και συμπαγείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου