22 Νοε 2015

Η Γιουβέντους μπορεί να μην πείθει, σας πείθουν όμως οι άλλοι;

Ετσι όπως έχουν πάει τα πράγματα μέχρι τώρα, δεν ξέρεις πού πρέπει να επικεντρωθείς πρώτα.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Αν δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, για την Γιουβέντους αυτή την στιγμή προέχουν τα αποτελέσματα. Οι βαθμοί. Μόνο με αυτούς θα καταφέρει να πλησιάσει στην κορυφή και όταν κυνηγάς δεν σε ενδιαφέρει να πλησιάσεις με... στυλ αλλά απλά να πλησιάσεις.

Η νίκη, επομένως, είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο αυτή την στιγμή. Αρα, η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Μίλαν και συνεχίζει.

Επίσης ρεαλιστικό, πάντως, είναι και το να πει κάποιος ότι με εμφανίσεις σαν κι αυτή, μάλλον δεν θα έρχονται πάντα οι τρεις βαθμοί. Μέσα στην ικανοποίηση που προκαλεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος η Γιούβε έχει κάνει τρεις σερί νίκες και πλησιάζει, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε και το γεγονός ότι ακόμη δεν σε πείθει ως ομάδα. Δεν προκαλεί στον οπαδό την ασφάλεια που προκαλούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Την ίδια ώρα, πάντως, μάλλον δεν προκαλούν ασφάλεια στους δικούς τους οπαδούς ούτε αυτοί που είναι πιο μπροστά στη βαθμολογία. Και σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει, όπως φαίνεται, η ομάδα που θα ξεφύγει, είναι λογικό η Γιουβέντους να πιστεύει ότι μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

Αρκεί να καταφέρει να παραμείνει σοβαρή στην άμυνα για μια σειρά αγώνων και όχι... αραιά και που, αρκεί να καταλήξει σε ένα σταθερό επιθετικό δίδυμο ώστε να αποκτηθεί κάποια ομοιογένεια, αρκεί να μην ξαναδούμε στην 11άδα τον Ερνάνες...

Το ποτήρι, μετά από τρεις σερί νίκες και μια μείωση της διαφοράς από τους άλλους, μπορεί να το δει ο καθένας όπως θέλει. Είτε μισογεμάτο είτε μισοάδειο. Οσο εμείς θα προσπαθούμε να καταλήξουμε κάπου, ο Αλέγκρι και οι παίκτες ας ετοιμαστούν για να καθαρίζουν με τον όμιλο του Champions League. Καλύτερα ως πρώτοι...

1 σχόλιο:

  1. Δεν πειθει η Γιουβε αλλα εκανε επιτελους 3η σερι νικη στην Ιταλια!
    Φυσικα και δεν τρομαζει κανεις αντιπαλος στην κουρσα αλλα εχουν προβαδισμα στη βαθμολογια
    και αυτο ειναι που μας αγχωνει!
    Κλειδια τα 2 επομενα ματς με Παλερμο και Λατσιο!
    Πολυ δυσκολα ματς εχει και η Ιντερ με την Φιορεντινα και ειναι ευκαιρια να μειωθει η αποσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή