1 Δεκ 2015

Ο Μαρότα κινδυνεύει να γίνει από το πιο βαρετό έως το πιο μισητό πρόσωπο της Γιούβε

Με δηλώσεις του ο Μπέπε Μαρότα ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για τις μεταγραφές που έρχονται. Δε θα λέγαμε πως μας έφτιαξε τη γιουβεντίνικη μέρα.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Η ομάδα επιστρέφει στη Serie A και συνεχίζει στο Champions League, κάνοντας παράλληλα ευρωπαϊκή στροφή στη φιλοσοφία της. Πολύ ωραία όλα αυτά. Και στηρίζουμε και τρελαινόμαστε!

Οι μεταγραφές ξεκινούν σε ένα μήνα και έρχεται ο τεχνικός διευθυντής και μας λέει δε θα γίνουν κινήσεις με γνώμονα τη διόρθωση του ρόστερ! Γιατί; Δεν έχουμε δηλαδή τέτοια ανάγκη;

Θα γίνουν όμως κινήσεις, πρόσθεσε, αν κριθεί πως κάποια περίπτωση είναι καλή. Τι σημαίνει αυτό; Καλοδεχούμενοι οι δανεικοί. Οσο για αγορά; Παζάρι στο παζάρι και… καπάκι παζάρι.

Ο κόσμος βρίσκεται το πικ του αυτή τη στιγμή. Επειδή βλέπει την ομάδα να παίζει ως Γιούβε. Στο καλύτερο σημείο της σεζόν είναι ο Αλέγκρι με τους ποδοσφαιριστές του. Και έρχεται ο Αντρέα Ανιέλι μέσω του Μαρότα να μας προσγειώσει. Ακόμη μία μεταγραφική περίοδο.

Ο Μαρότα κινδυνεύει να γίνει για τους οπαδούς από το πιο βαρετό έως το πιο μισητό πρόσωπο της Γιούβε. Όταν βγαίνει και μιλάει, μόνο για μη ενίσχυση ακούμε και για παίκτες-ευκαιρίες. Στην ελίτ είμαστε κύριοι. Δεν πρέπει να περιμένουμε τις προσφορές ή να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο πανέρι μπας και βρούμε κάτι καλό.

Καλό είναι να παίρνουμε καλούς παίκτες φθηνά ή νέους μπας και μας βγουν αλλά πόσο καιρό έχει να τα χώσει η ομάδα για κάποιον παικταρά; Απλά να πω κάτι που όλοι ξέουμε. Οι περισσότεροι από αυτούς που τα χώνουν, ένα Champions League το έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου