20 Δεκ 2015

Πλησιάζει η ώρα για να… ταρακουνηθεί ευχάριστα η Γιουβεντίνικη Ελλάδα

Εκτελώντας χρέη… ρεπόρτερ, έφτασαν στα αυτιά μου κάποιες πληροφορίες που θεωρώ πως αξίζουν να βγουν προς τα έξω. Μπορεί να μην αφορούν τις μεταγραφές της Γιούβε αλλά έχουν άμεση σχέση, μικρή ή μεγάλη, με την ομάδα.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Drugho

Η επιστροφή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους δεν είναι το μοναδικό θετικό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα για τους Γιουβεντίνους της Ελλάδας.

Όπως μαθαίνω, από… έγκυρες πηγές που λένε και οι δημοσιογράφοι, ετοιμάζονται κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τους εδώ μπιανκονέρι. Κάποια θα είναι πάρα πολύ καλά, κάποια θα ενδιαφέρουν λιγότερους αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα, κάποια έχουν ξεχωριστή-ιστορική αξία. Κάποια τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, κάποια μου τα μετέφεραν… Όλα όμως είναι υπαρκτά.

Μπορεί να μη μιλήσουμε με «ονόματα» γιατί είναι άκομψο να μαρτυρήσουμε κάτι το οποίο δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί από τους δημιουργούς του αλλά μπορούμε να πούμε για παράδειγμα ότι δουλεύονται ήδη δύο νέες διαδικτυακές κινήσεις.

Και οι δύο, διαφορετικού περιεχομένου, με κοινή συνισταμένη την Γιούβε μας, δεν υπάρχουν στο ελληνικό στερέωμα. Το ένα μάλιστα αναμένεται να είναι στον αέρα μέσα στον Γενάρη ενώ το δεύτερο λίγο αργότερα γιατί είναι πολύ πιο σύνθετο project. Και πολύ εντυπωσιακό.

Το τρίτο έχει να κάνει με… χαρτί!

Το τέταρτο είναι ένα άνοιγμα σε ολόκληρο τον γιουβεντίνικο… ελληνισμό. Οπου υπάρχει δηλαδή Έλληνας οπαδός της Γιουβέντους. Και ειδικά και γενικά. Εκτός Ελλάδας όμως. Κοντά μας. Δίπλα μας αλλά και πιο μακριά μας…

Το 2016 αναμένεται να είναι μια πάρα πολύ δημιουργική χρονιά για την ασπρόμαυρη οικογένεια της Ελλάδας. Και δεν αναφέρομαι στη δική μας Famiglia Bianconera που συμμετέχει σε ένα από αυτά τα τέσσερα projects και ετοιμάζεται να μπει και σε ένα δεύτερο.

Θα επανέλθω…

ΥΓ: Και μια που το έφερε η κουβέντα, μέσα στις γιορτές θα βγάλω μια συνδεσμιακή συνέντευξη που θα συζητηθεί. Και ελπίζω να τακτοποιήσω δύο ακόμη εκκρεμότητες: το αφιέρωμα στους μεγάλους συνδέσμους της κούρβας και ένα άρθρο για το πώς αποφασίζονται και φτιάχνονται οι κορεό στο Juventus Stadium…

8 σχόλια:

  1. Drugho δεν μπορώ να μαντέψω τι ακριβώς εννοείς αλλά έχω να πω δυο πράγματα με τη σειρά μου. Πρώτον, η φαμίλια ανέβασε πολύ τον πήχη και έχετε κάνει ένα φοβερό μπλοκ και δεύτερον σε αυτά που θα είστε μέσα εσείς σίγουρα θα είναι καλά. Συνεχιστε έτσι όλοι σας. Τολμώ να πω πως είστε ότι καλυτερο εχει βγάλει το ελληνικό γιουβεντίνικο ίντερνετ. Μπράβο ρε παιδιά. μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Drugho: Αργύρη θα τα δούμε σταδιακά όλα. Η γνώμη μου είναι πως είναι θετικές κινήσεις. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Το blog πάει καλά και ναι, κάνει καλή δουλειά. Αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Ευχάριστο να γίνονται πράγματα για όλους εμάς. FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανως και η επιστροφη του g.g δεν ειναι το μονο σημαντικο,γινονται και θα γινονται πραματα στην Ελλαδα,τεσπα μας ξεχασες drugo......

    Υγ. Αφου στους πολλους αρεσει το ιντερνετ συνεχιστε....!!!

    Fino alla fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Drugho: Βάιε όποιος θέλει να προβάλουμε κάτι από την Γιουβεντίνικη δράση του εμείς είμαστε ανοιχτοί. Φαμίλια είμαστε και είμαστε εδώ για όλους. Τουλάχιστον για όποιους το θέλουν. Επειδή γράφεις πάντα αυτό που πιστεύεις και προσωπικά μου αρέσει και ξέρεις πως σέβομαι απεριόριστα την άποψή σου μπορείς και εσύ και άλλα παιδιά να πουν ό,τι θέλουν μέσω του blog. Και όχι μόνο μέσω σχολιασμού αλλά να φτιάξουμε και ξεχωριστό θέμα.

      Για το ίντερνετ, εμείς δεν είμαστε ούτε σύνδεσμος, ούτε κίνημα, ούτε κάτι τέτοιο. Μας αρέσει να γράφουμε και θα συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο.

      Τα υπόλοιπα θα τα τακτοποιήσουμε όλα μέσα στις γιορτές.

      Fino alla fine…

      Διαγραφή
  4. Μπράβο παιδιά τέλειο το blog συγχαρητήρια..
    Εγώ εκ μέρους μου θα γούσταρα πολύ το ένα από αυτά να ήταν ένα e-shop με μεγάλη γκάμα από πράγματα τον bianconeri..

    Forza JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Drugho: Στάθη σε ευχαριστούμε. Δεν έχω πληροφόρηση για κάτι τέτοιο που αναφέρεις πάντως…

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στάθη..
      Πιστεύω είμαστε πολλοί που θέλουμε να αποκτήσουμε κι αλλά πράγματα της γιουβε με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο απτό να τα παίρνουμε απτό εξωτερικό!!μακάρι να είναι κάτι τέτοιο!!!
      Καλές γιορτές παιδιά και συνεχίστε έτσι...fino ala fine!!!

      Διαγραφή