29 Δεκ 2015

Τα μελλοντικά σχέδια του Αλεξ, πώς βλέπει το Γιούβε-Μπάγερν αλλά και τη μάχη για το σκουντέτο

Οι αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου, η μάχη του scudetto, το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής... Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο τοποθετήθηκε για όλα.

Στη συνέντευξη του στη Gazzetta dello Sport το σύμβολο της Γιουβέντους μίλησε για όλα τα θέματα και ένα από αυτά ήταν και το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής.

«Πριν φύγω από την Ιταλία δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με ενδιέφερε να γίνω προπονητής αλλά μετά είδα διαφορετικές διαστάσεις του κόσμου στον οποίο ζούσα. Εγινα πιο ανοιχτόμυαλος σε κάποια πράγματα για το ποδόσφαιρο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω σχεδιάσει να παρακολουθήσω μαθήματα προπονητικής. Κοιτάζω γύρω μου, ενημερώνομαι, διασκεδάζω», είπε για το θέμα, πριν περάσει ξανά στη Γιουβέντους και στους αγώνες που περιμένουν με την Μπάγερν στους «16» του Champions League.

«Είναι νωρίς να κάνουμε αναλύσεις για αυτό, σε δύο μήνες μπορούν να αλλάξουν πολλά. Για πολλούς λόγους, πάντως, είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις την Μπάγερν τώρα και όχι πιο μετά στη σεζόν. Η Γιουβέντους έχει τη δύναμη για να κάνει κάτι πολύ καλό στο πρώτο ματς εντός έδρας. Η έδρα, οι τιφόζι μπορούν να δώσουν κάτι έξτρα στην ομάδα».

Τέλος, μίλησε και για την μάχη του τίτλου, μετά από ερώτηση για το αν θα αφορά αποκλειστικά τις Γιουβέντους και Ιντερ.

«Φαίνεται να επιστρέφει αυτή η παλιά κόντρα αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις άλλες ομάδες που είναι εκεί μπροστά. Η Ρόμα έχει τη δυνατότητα να παλέψει για τον τίτλο αλλά δεν είναι σταθερή. Πήγαν καλά κόντρα στη Νάπολι, μετά έγινε αυτό που έγινε στο κύπελλο με την Σπέτσια, αλλά μπορούν να σηκωθούν. Η Νάπολι αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ενώ για την Φιορεντίνα δεν υπάρχει αμφιβολία σε ό,τι αφορά το θέαμα που προσφέρει αλλά πρέπει να δούμε αν θα αντέξει ως το τέλος. Οπως και να έχει, οι διεκδικητές είναι αρκετοί για να περιορίσουμε την μάχη αποκλειστικά ανάμεσα σε Γιούβε και Ιντερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου