29 Ιαν 2016

Ο Ιταλός που έπαιξε σε Γιουβέντους, Μίλαν και σε άλλες 10 ομάδες δεν έχει κατακτήσει τίποτα!

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει τελικά στο Τορίνο. Ήταν από τις περιπτώσεις που ρίχνεις τη ζαριά αλλά δε σου βγαίνει με τίποτα.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Νοτσερίνο που πλέον άλλαξε ομάδα, χώρα και ήπειρο καθώς θα αγωνίζεται στην DC United, στην Αμερική.

Ο 30χρονος πλέον Ιταλός μέσος ξεκίνησε από τους μπιανκονέρι το 2003, όταν ήταν νεαρός ακόμη. Η πορεία του είναι εντυπωσιακή  σε σχέση με πόσες διαφορετικές φανέλες φόρεσε. Αβελίνο, Τζένοα, Καζαντζάρο, Κροτόνε, Μεσίνα, Πιατσέντζα (δανεικός από την Γιουβέντους). Παραχωρήθηκε το 2008 στην Παλέρμο και το 2011 πήγε στη Μίλαν. Έκτοτε πήγε σε Γουέστ Χαμ, Τορίνο, Πάρμα. Και τώρα πάει Αμερική.



Ο Νοτσερίνο έχει καταφέρει κάτι που θέλει μεγάλη προσπάθεια. Να έχει παίξει σε Γιουβέντους και Μίλαν και να μην έχει κατακτήσει κάποια κούπα. Η γκαντεμιά του δεν έχει όρια. Πήγε στη Μίλαν όταν είχε πάρει το τελευταίο της πρωτάθλημα, με Αλέγκρι στον πάγκο και όταν άρχισε η κυριαρχία της Γιουβέντους.

Συνολικά πέρασε από 12 ομάδες και η τροπαιοθήκη του είναι άδεια. Πρόκειται περί κατορθώματος!

Σχετικά θέματα

http://famigliabianconera.blogspot.gr/2016/01/blog-post_897.html
Τελικά αυτή τη μεταγραφή την παλέψαμε ποτέ; Γιατί αν τη θέλαμε, τον «χάσαμε»! Για τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδους φερόταν ως στόχος της Γιουβέντους. Μυστικά ραντεβού, διαπραγματεύσεις, μέχρι και φωτογραφίες παπαράτσι είχαν δημοσιευθεί με τον Μαρότα να είναι, και καλά, κρυφά στο Μιλάνο για τον κλείσει. [Ολόκληρο το θέμα +]

1 σχόλιο: