Σελίδες

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Νέντβεντ στη Γιουβέντους και τα δύο τηλεφωνήματα που έγιναν

Ξέρετε ότι η μεταγραφή του Πάβελ Νέντβεντ...
...από την Λάτσιο στη Γιουβέντους έγινε μέσα σε μία μέρα και μέσω... γηπέδων γκολφ;

Η απόφαση για την πώληση του Ζινεντίν Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης είχε παρθεί λίγο πριν το τέλος της σεζόν 2000-01 και ο Λουτσιάνο Μότζι ήξερε ότι θα είχε πολλά λεφτά στη διάθεση του για μεταγραφές.

Ο Lucky Luciano είχε... σημαδέψει τον Νέντβεντ και ο θρύλος τον θέλει να κάνει δύο τηλεφωνήματα μέσα σε μία μέρα για να κλείσει την υπόθεση. Το πρώτο ήταν προς τον Σέρτζιο Κρανιότι, τον τότε πρόεδρο της Λάτσιο, στον οποίο ήταν σαφής: «Εχεις μια μέρα στη διάθεση σου για να μου πουλήσεις τον Νέντβεντ».


Το δεύτερο ήταν προς τον Τσέχο, για τον οποίο ήξερε ότι λάτρευε τα γήπεδα γκολφ της Ρώμης οπότε του υποσχέθηκε ότι θα του δείξει πρώτα τα γήπεδα γκολφ στο Τορίνο και θα τον αφήσει να αποφασίσει.

Ο Κρανιότι συμφώνησε με το ποσό που του προτάθηκε και ο Νέντβεντ πήγε στο Τορίνο και υπέγραψε χωρίς να δει κανένα γήπεδο γκολφ. Για τον Μότζι όλη η υπόθεση ήταν να μπει στο αεροπλάνο ο παίκτης. Παρεμπιπτόντως, Νέντβεντ και Μότζι είναι κολλητοί μέχρι σήμερα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...