23 Ιαν 2016

Σπαλέτι: Πρέπει να μάθουμε από την Γιουβέντους

Ο νέος προπονητής της Ρόμα πιστεύει πως η ομάδα του θα αντιδράσει καλύτερα από ό,τι στο ντεμπούτο του την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Βερόνα αλλά επαινεί το επίπεδο που έχει φτάσει η Γιουβέντους και θέλει η ομάδα του να μάθει πράγματα από τους μπιανκονέρι.

«Η Γιουβέντους μεταφέρει τη νοοτροπία του νικητή σε όλους τους νέους παίκτες που έρχονται στην ομάδα της και νιώθουν μεγάλη τιμή», είπε μεταξύ άλλων ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. «Είναι κάτι που πρέπει να υιοθετήσουμε και εμείς. Και πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ατάκα του Μπουφόν πως «είναι μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε τη Ρόμα και να τη βγάλουμε εκτός σκουντέτο», ο Σπαλέτι είπε: «Ο Μπουφόν βλέπει έξυπνα την πλευρά του αγώνα αλλά και εμείς το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο, από την πλευρά μας. Αυτή είναι η μεγάλη μας ευκαιρία για να επιστρέψουμε στην κούρσα του πρωταθλήματος».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι είπε: «Η Γιουβέντους βρίσκεται σε καλή φόρμα αλλά θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε. Εχουμε μελετήσει το παιχνίδι της. Αν πάμε με φόβο, θα αποτύχουμε».

Ο νέος προπονητής των Ρωμαίων, αναφέρθηκε και σε μία γενική κατάσταση που υπάρχει στον σύλλογο. «Στη Ρόμα, οι οπαδοί και τα media», ανυπομονούν για αποτελέσματα. Δεν έχουν υπομονή. Δεν μπορούν να περιμένουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου