30 Ιαν 2016

Μπαρτσάλι: Θα είναι ωραίο να ολοκληρώσω την καριέρα μου με τη φανέλα της Γιουβέντους

Την Γιουβέντους των προηγούμενων χρόνων βλέπει το τελευταίο διάστημα ο Αντρέα Μπαρτσάλι, ο οποίος τόνισε ότι οι μπιανκονέρι δεν πρέπει να χαλαρώσουν καθόλου.

Οι πρώτες δέκα αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος ήταν ένας εφιάλτης για την Γιούβε αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα όλα άλλαξαν προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα όλοι να λένε ότι η ομάδα συνεχίζει όπως και την προηγούμενη τετραετία. Αυτή είναι η άποψη και του Μπαρτσάλι, όπως την κατέθεσε στο Sky Italia.

«Είναι μια καλή περίοδος, ξαναβρήκαμε αμυντική συνοχή και γενικά η ανασταλτική λειτουργία μας είναι αυτή που πρέπει, χάρη και στη δουλειά που κάνουν οι επιθετικοί μας και οι μέσοι. Αυτή την στιγμή βλέπω ξανά την Γιουβέντους των τελευταίων χρόνων και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε όλοι μαζί. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσουμε τώρα και να επαναπαυτούμε σε αυτό το σερί που κάναμε γιατί είμαστε ακόμη πίσω από τη Νάπολι, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε για να την περάσουμε ή τουλάχιστον για να συνεχιστεί η μάχη ως το τέλος. Ξέρουμε ότι κάθε ματς θα είναι και δυσκολότερο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ντέρμπι» είπε ο κεντρικός αμυντικός των μπιανκονέρι, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαιώνοντας ότι ουσιαστικά είναι τυπικό το θέμα.

«Θα μιλήσουμε με απόλυτη ηρεμία, θα είναι ωραίο να ολοκληρώσω την καριέρα μου με τη φανέλα της Γιουβέντους. Αυτή την στιγμή, πάντως, προέχει το γήπεδο και είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, στους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου