7 Ιαν 2016

Μάνατζερ Τζάτζα: Ο Σιμόνε είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους

Ο ατζέντης του Σιμόνε Τζάτζα, μία ημέρα μετά τη νίκη επί της Βερόνα, δηλώνει πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στο Τορίνο.

«Ο Τζάτζα είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους», δήλωσε ο Κριστιάν Μαϊφρέντι στο Tuttomercato. «Ο Σιμόνε ξέρει πώς να είναι έτοιμος να έρθει από τον πάγκο και να προσφέρει», συμπλήρωσε

Σχετικά με το παράπονό του να θέλει μεταγραφή επειδή δεν είχε θέση βασικού, ο ατζέντης του Ιταλού επιθετικού… μάζεψε το θέμα λέγοντας: «Θέλει να παίζει λίγο περισσότερο και αυτό είναι φυσιολογικό για έναν ποδοσφαιριστή. Η κατάσταση είναι θετική και ο Τζάτζα ελπίζει πως θα αγωνισθεί πιο πολύ στο επόμενο διάστημα. Το πρώτο μισό της χρονιάς ήταν δύσκολο αλλά ακολουθούν πολλά παιχνίδια. Ελπίζουμε πως θα βρεθεί χώρος».

«Ο Σιμόνε ενσωματώθηκε γρήγορα στη Γιουβέντους και δεν ήταν εύκολο κάτι τέτοιο για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται από την Σασουόλο», πρόσθεσε.

Σχετικά με μια πιθανή μετακίνηση του Τζάτζα, ο Μαϊφρέντι είπε: «Μια μεταγραφή; Όταν κάποιος παίζει καλά προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων που ψάχνουν παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Προς το παρόν είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους, ίσως να γίνει ακόμη περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου