26 Ιαν 2016

Δεν θα τιμωρηθεί ο Ντε Ρόσι για το επεισόδιο με τον Μάντζουκιτς

Οπως αναμενόταν βασικά, ο αθλητικός εισαγγελέας Στέφανο Παλάτσι αποφάσισε να μην πάρει κανένα μέτρο για όσα είπε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο μέσος της Ρόμα χαρακτήρισε «zingaro di merda» τον Κροάτη επιθετικό της Γιουβέντους και σε μια Ιταλία που ψάχνει την παραμικρή αφορμή για να κηρύξει... πόλεμο στον ρατσισμό, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει τέτοιο, ήταν αρκετά αυτά τα λόγια για να φέρουν κάποια τιμωρία.

Οχι όμως... Ο Παλάτσι αποφάσισε ότι με βάση τον κανονισμό είναι καθαρά θέμα διαιτητή και όχι εισαγγελέα το να τιμωρηθεί ο Ντε Ρόσι και αφού ο ρέφερι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα την ώρα του αγώνα, το θέμα κλείνει.

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θεωρούμε ότι θα έπρεπε ντε και καλά να τιμωρηθεί ο Ντε Ρόσι γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο και στο γήπεδο ανέκαθεν οι ποδοσφαιριστές έλεγαν, λένε και θα λένε διάφορα μεταξύ τους. Φυσιολογικά είναι αυτά.

Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να γίνεται θέμα μόνο όταν η ατάκα βγαίνει από το στόμα παίκτη της Γιουβέντους, όπως δεν είναι φυσιολογικό και αυτό που είπε ο νέος προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, όταν του επισημάνθηκε η συμπεριφορά του υπαρχηγού του.

«Θα του πω από εδώ και πέρα να βάζει το χέρι μπροστά στο στόμα όταν θέλει να τα πει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου