26 Ιαν 2016

Ο Μπουφόν μιλάει για όλους και για όλα και καλεί τον Ντε Ρόσι να ζητήσει συγγνώμη

Λίγες μέρες πριν τα 38α γενέθλια του, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν επιβεβαίωσε ότι μετά το Μουντιάλ του 2018 θα βάλει τέλος στην σπουδαία καριέρα του και μίλησε για τον Ντιμπάλα, τη Νάπολι και τον... Ντε Ρόσι.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους βρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Μιλάνο και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει, απαντώντας σε ό,τι τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Ερωτήσεις που είχαν να κάνουν τόσο με το μέλλον του όσο και με το παρόν και τη μάχη που γίνεται για την κατάκτηση του τίτλου ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τη Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουφόν.

Για το μέλλον του:
«Αν καταφέρω να φτάσω ως το Μουντιάλ του 2018, θα προχωρήσω... Θα κλείσω την πόρτα και θα σταματήσω να είμαι ποδοσφαιριστής».

Για το βρίσιμο του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς: «Οι ποδοσφαιριστές κάνουμε συχνά κάποια λάθη. Κάθε Κυριακή κάποιος θα πει κάτι και από την στιγμή που υπάρχουν τόσες κάμερες και βλέπουν όλοι τι έχει γίνει, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη...».

Για το νικηφόρο σερί της Γιουβέντους: «Δεν κάνεις έντεκα σερί νίκες αν δεν είσαι στην τέλεια κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά. Οπως πάντα, όμως, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τα ρεκόρ και τα σερί, αργά ή γρήγορα, είναι καταδικασμένα να σπάσουν, να σταματήσουν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το σερί, βάζοντας έτσι... άχυρο στην αποθήκη για τις δύσκολες στιγμές».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Οτι ο Πάουλο είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερό ταλέντο ήταν ξεκάθαρο από όσα έκανε την περσινή σεζόν. Σίγουρα το να παίζεις σε μια επαρχιακή ομάδα είναι πολύ διαφορετικό από το να είσαι στη Γιουβέντους και μας εκπλήσσει όλους γιατί έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί τόσο καλά».

Για τη Νάπολι: «Φέτος υπήρξαν αρκετές ανατροπές στο πρωτάθλημα, καμία ομάδα δεν υπήρξε κυρίαρχος για μεγάλο διάστημα οπότε πιστεύω ότι παρά το γεγονός ότι οι Γιούβε και Νάπολι είναι δίκαια στις πρώτες δύο θέσεις, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια μάχη αποκλειστικά ανάμεσα σε εμάς και αυτούς. Αυτη την στιγμή, πάντως, στην κορυφή είναι αυτοί και θέλω να πω ότι αυτό το οφείλουν ως ένα βαθμό και στον τερματοφύλακα τους (Ρέινα), ο οποίος έχει προσωπικότητα και βοηθάει πολύ στα αποδυτήρια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου