30 Ιαν 2016

Αλέγκρι: Είμαστε μέσα σε όλους τους τίτλους και τους θέλουμε όλους

Η Γιουβέντους μπορεί να ισοφαρίσει ρεκόρ νικών την Κυριακή με την Κιέβο αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενδιαφέρεται μόνο για τίτλους. Ολους τους τίτλους!

Εχοντας 11 σερί τρίποντα, οι μπιανκονέρι αν νικήσουν νωρίς την Κυριακή την Κιέβο στη Βερόνα θα κάνουν το 12Χ12 και θα ισοφαρίσουν το δικό τους ρεκόρ, το οποίο έγινε την σεζόν 2013-14 με προπονητή τον Αντόνιο Κόντε.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για αυτό αλλά με την απάντηση του φρόντισε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι δεν θα πρέπει να πάρουν το πόδι από το γκάζι...

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, παίζουμε πριν τη Νάπολι και έχουμε την ευκαιρία, έστω προσωρινά, να πάμε για πρώτη φορά φέτος στην 1η θέση. Δεν με ενδιαφέρει το ρεκόρ των 12 σερί νικών επί Κόντε. Αν δεν πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια, αν δεν κατακτήσουμε τον τίτλο, το ρεκόρ δεν θα λέει τίποτα» ήταν το σχόλιο του προπονητή.

Ο Αλέγκρι ρωτήθηκε πάλι και για τα αγγλικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι και για το αν θα είναι στη Γιούβε και την επόμενη σεζόν: «Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε στη διοίκηση. Εχω συμβόλαιο ως το 2017, είμαι χαρούμενος εδώ αλλά αν αύριο το πρωί απολυθώ προφανώς δεν θα είμαι προπονητής της Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά».

Από εκεί και πέρα, εστιάζοντας στο ματς με την Κιέβο, ο Αλέγκρι είπε ότι «θα είναι ένα περίπλοκο ματς και θα πρέπει να ξυπνήσουμε καλά γιατί παίζουμε στις 12:30 (ώρα Ιταλίας). Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να πάρουμε το αποτέλεσμα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και το Coppa Italia. Μετά θα έρθει και το Champions League, όπου θέλουμε να φτάσουμε και πάλι ως τον τελικό και αυτή τη φορά, γιατί όχι, να νικήσουμε. Οι παίκτες μου είναι υπεύθυνοι, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ξέρουν ποιοι είναι οι ξεκάθαροι στόχοι μας και θα ήταν λάθος να χαλαρώσουμε αυτή την στιγμή». Οσο για το ποιος θα ξεκουραστεί αυτή τη φορά από την αμυντική γραμμή, απάντησε: «Ο Μπονούτσι θα παίξει. Ο Κιελίνι; Θα αποφασίσω αύριο. Οι Ρουγκάνι, Κάσερες και Μπαρτσάλι είναι καλά».

Κάπου εκεί, ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μάντζουκιτς, για τον οποίο είπε πως «ελπίζουμε να επιστρέψει και να προλάβει το πρώτο ματς με την Μπάγερν, αλλιώς θα παίξει στη ρεβάνς. Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε τώρα έναν επιθετικό απλά για να τον αποκτήσουμε. Στο κάτω-κάτω ο Μάριο δεν θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν», για να μιλήσει ακολούθως για τον Μοράτα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κροάτη: «Ο Αλβαρο επέστρεψε στα γκολ και ήταν δύο εβδομάδες που τον έβλεπα ανεβασμένο και σκόρερ στις προπονήσεις. Τώρα θα πρέπει να επιστρέψει στο σκοράρισμα και στο πρωτάθλημα. Είναι φυσιολογικό ο τραυματισμός του Μάντζουκιτς να δώσει πλέον περισσότερο χώρο στους Μοράτα και Τζάτζα» ενώ ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του χαρακτήρισε... χειμερινή μεταγραφή την επιστροφή του Περέιρα στη δράση ενώ υποστήριξε ότι η Ιντερ «δεν είναι πλέον το φαβορί για το πρωτάθλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμη εκτός μάχης».

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας! Θα πληκτρολογήσω εδώ το σχόλιό μου και θα το επικολλήσω -αν μου το επιτρέψετε-και σε άλλους συνδέσμους της σελίδας, γιατί νομίζω είναι σε γενικές γραμμές.. Το ποδόσφαιρο, λοιπόν, σήμερα δεν ανήκει σε εποχές ρομαντικές!! Όχι ότι και από παλιά ήταν αγνό, αφού αφορά σε χρήμα και σε χειραγώγιση των μαζών! Οι μάναtζερς..αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα..., εκTελούν αποφάσεις..και οι ποδοσφαιριστές ..όπως και οι μεγάλοι καλλιτέχνες που απλώς βγαίνουν μπροστά θα πρέπει να τις εκτελέσουν..γιατί αλλιώς θα πάψουν να έχουν την επιτυχία τους... Είναι πάρε-δώσε..υπό συνθήκες βέβαια.. Η ομάδα μας είναι μέσα στα κόλπα..αλλά ό,τι κερδίζει το κερδίζει μέσα στο γήπεδο από αποτελέσματα.. Π.χ. στν Ελλάδα ο Ολυμπικαός Πειραιώς πάιρνει το πρωτάθλημα συνέχεια... τα τελευταία χρόνια απόλυτα δίκαια.. , γιατί έχει την καλύτερη ομάδα και το πιο πολύ χρήμα1 Αναρωτήθηκε όμως κανείς γιατί το χρήμα στη χώρα μας πάει μόνο στην πρωτεύουσα;;; Αυτό συμβαίνει μόνο εδώ και πουθενά αλλού..!! Τέλος πάντων, δε θέλω να ξεφύγω..να μιλήσω για την ομάδα μας.. Έχω διαβάσει ένα άρθρο..πολύ καλά σεντεταγμένο για τους Ναίτες Ιππότες..και αν κάποιος άλλος το διάβαζε εδώ θα απορούσε τι σχέση έχει.. Εγώ δεν απoρώ φυσικά... Στ stadium χω δει μια σημαία στην Sud, στο πάνω διάζωμα πρώτες σειρές και προς τους επισήμους... Αυτή η σημαία έχει μεν το σταυρό των ιπποτών, αλλά δε θα μπορούσε να βγει αυθεντική1 Ο σταυρός είναι ερυθρός σε λευκό φόντο και η μπαντιέρα από μόνη της χωρισμένη στη μέση... με το πάνω μέρος μέλαν(μάυρο0 και το κάτω λευκό..χωρίς κανένα σταυρό όμως... να μη το ευτελίζουμε.. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΘΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..., ΜΕ 3 ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΈΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΙΖΙΟ.., ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΔΕΥΤΕΡΟΝ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ` ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ` ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... (Ο ΠΟΓΜΠΆ Π.Χ., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΤΙΖ..ΚΑΙ .. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ..ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ Ή ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΜΟΥΣ... τριτον το γήπεδο πρέπει να γίνει των 50.000 ή όπως είναιτώρα, αν μπορεί να φτάσει τις 45.000 ..ΑΥΤΑ ΤΑ ``ΛΙΓΑ`` ΓΙΑ ΤΩΡΑ.. UVE PER SEMPRE.. AMORE INCANTABILE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή