21 Ιαν 2016

Οι εξωγηπεδικές επενδύσεις που ετοιμάζει η Γιουβέντους

Το πλάνο της Γιουβέντους για να παίζει στα ίσα πλέον τους αντιπάλους της στην Ευρώπη παρουσιάζει ιταλικό ρεπορτάζ.

Ο Αντρέα Ανιέλι έχει πει ότι ο περσινός τελικός του Champions League δεν ήταν ένα σημείο άφιξης αλλά εκκίνησης για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι βλέπουν και τα οικονομικά τους να βελτιώνονται συνεχώς.

Για το οικονομικό έτος 2014-15 η Γιούβε έγραψε την καλύτερη επίδοση της μετά τα γεγονότα του 2006, για πρώτη φορά ξεπέρασε τα 300 εκατ. ευρώ έσοδα και φυσικά έχει ανοίξει την ψαλίδα από τους αντιπάλους της στην Ιταλία.

Το θέμα είναι να κλείσει αυτοί με τους αντιπάλους στην Ευρώπη και προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρει και ρεπορτάζ του calciomercato, θα βοηθήσει η κατασκευή του J-Village και του J-Medical, με το χτίσιμο -μεταξύ άλλων- πολυτελών ξενοδοχείων και εστιατορίων όχι μόνο στο Τορίνο, στον χώρο γύρω από το Juventus Stadium, αλλά και σε άλλα σημεία εντός και εκτός Ιταλίας.

Ολα αυτά φυσικά θα αυξήσουν κι άλλο τα έσοδα και θα φέρουν τους μπιανκονέρι πιο κοντά, οικονομικά, στις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Γ. οι οποίες, όπως είπε και ο Ανιέλι πριν λίγες μέρες, είναι οι τέσσερις με τα περισσότερα έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου