28 Ιαν 2016

Όλο το παρασκήνιο στην υπόθεση Κάσερες από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα

Το παρασκήνιο της υπόθεσης Κάσερες προσπαθεί να προσεγγίσει ιταλική ιστοσελίδα.

Στο Calciomercato επιχειρούν να παρουσιάσουν το παρασκήνιο σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ουρουγουανού αμυντικού, που έδειχνε να πάει καλά.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ Ντανιέλ Φονσέκα έγιναν την άνοιξη του 2015 και συμφωνήθηκε να τα ξαναπούν οι δύο πλευρές τον Σεπτέμβριο. Τότε, όμως, ήρθε το ατύχημα του Κάσερες επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και το θέμα πάγωσε.

Η Γιουβέντους που δίνει πάντα μεγάλη σημασία στην εξωγηπεδική ζωή των παικτών της, ενημέρωσε τον Φονσέκα τον Νοέμβριο ότι θα πρέπει να βρει ομάδα για τον πελάτη του και κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον των Ρόμα, Μίλαν και Ιντερ.

Οι τρεις ομάδες ήθελαν να αποκτήσουν κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου τον Κάσερες αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπλόκαρε τα πάντα, την ίδια ώρα που και ο Μπέπε Μαρότα δεν ήθελε να ενισχύσει κάποια ιταλική ομάδα.

Ετσι, οι σκέψεις για πώληση του Ουρουγουανού αμυντικού έπαψαν να υπάρχουν και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να ξεκινήσουν ξανά συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου.

Αυτή, άλλωστε, είναι η επιθυμία όχι μόνο του Κάσερες αλλά και του Αλέγκρι καθώς θεωρεί απαραίτητη την παρουσία του Κάσερες (που μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις της άμυνας) και την επόμενη σεζόν.

1 σχόλιο: