28 Ιαν 2016

Οι δύσκολες στιγμές του Μοράτα και το ευχαριστώ στους συμπαίκτες του

Χαμογελαστός μετά από μήνες, ο Αλβαρο Μοράτα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και ελπίζει ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα μόνο καλύτερα θα πάνε.

Ο Ισπανός φορ είχε σκοράρει για τελευταία φορά στις 4 Οκτωβρίου, στη νίκη με 3-1 επί της Μπολόνια, μπαίνοντας από εκείνη την στιγμή σε ένα... τούνελ, από το οποίο έδειχνε να μην μπορεί να βγει.

Τελικά βγήκε την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο και στις δηλώσεις του έδειξε ανακουφισμένος, προσγειωμένος και ευτυχισμένος για τους συμπαίκτες που έχει στη Γιουβέντους.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είχαμε πολλά προβλήματα στο μυαλό μου. Ολοι οι πρωταθλητές περνάνε κάποιες δύσκολες περιόδους, πόσω μάλλον εγώ που είμαι ακόμη ένας φυσιολογικός ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί είναι απίστευτοι, μου μιλούσαν συνεχώς και με υποστήριζαν πάντα όλη αυτή την περίοδο. Δουλεύω όλες τις ημέρες, είμαι διαφορετικός σε σχέση με χθες, ζω για το γκολ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι», είπε ο Αλβαρο στην κάμερα της RAI μετά το 3-0 επί της Ιντερ με δύο δικά του γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου