29 Φεβ 2016

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαντσίνι, μεγάλες αλήθειες είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι... έχασε τη φωνή του αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ Πιέρο Αουζίλιο μια χαρά την είχε και είπε μόνο αλήθειες.

Μετά την δεύτερη ήττα σε δύο επισκέψεις φέτος στο Τορίνο και με την curva sud να τα λέει όπως πρέπει για το 2006, όταν ο ίδιος ήταν στον πάγκο της Ιντερ, είναι πραγματικά κρίμα που δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαντσίνι μετά την λήξη. Επειδή ήταν κρυωμένος όμως τις τελευταίες μέρες και αφού στο Τορίνο έβρεχε και έκανε κρύο, έκλεισε η φωνή του, όπως είπε ο Αουζίλιο.

Τουλάχιστον ήταν καλές οι δικές του δηλώσεις αφού είπε μόνο αλήθειες για την ομάδα του και τους παίκτες της...

«Στις 6 Ιανουαρίου ήμασταν στην 1η θέση και τώρα είμαστε στην 5η. Δεν ξέρω πόσες άλλες ομάδες έχουν καταφέρει να χάσουν τόσες θέσεις μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα. Το να χάσεις στο Juventus Stadium δεν είναι ντροπή, αυτό που πραγματικά μας πόνεσε ήταν οι απώλειες βαθμών με την Κάρπι, την Σασουόλο, την Βερόνα...» είπε στο ξεκίνημα ο Αουζίλιο και μετά ανέβασε στροφές...

«Ειλικρινά κάναμε ζημιά στους εαυτούς μας. Είχαμε αμυντικούς που γλιστρούσαν συνεχώς και δημιουργούσαν ευκαιρίες για την Γιουβέντους. Αυτό που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό -και με έκανε έξαλλο- ήταν η εμφάνιση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μου άρεσε η νοοτροπίας μας, επιστρέψαμε από τα αποδυτήρια και αμέσως κάναμε δώρο στη Γιουβέντους το 1-0 με αυτόν τον τρόπο... Δεν υπήρχε συγκέντρωση, δεν υπήρχε τίποτα. Πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μετά το πρώτο 20λεπτο, αλλά απογοητεύτηκα στο δεύτερο. Εξοργίστηκα».

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Αουζίλιο αλλά τους τα είπε όπως ήθελε: «Περιμένω να δω περισσότερα από τους παίκτες, περιμένω να αποδείξουν αν είναι αντάξιοι της Ιντερ. Μπορεί να παίξεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά δεν γίνεται να μην έχεις τεχνική, αποφασιστικότητα, χαρακτήρα και... μπαλάκια. Η Γιουβέντους άξιζε τη νίκη, μην με παρεξηγήσετε, αλλά αν δούμε τις φάσεις θα δούμε ότι τα γκολ τους προήλθαν από γλιστρήματα, λάθος πάσες και ανόητα μαρκαρίσματα».

Και ολοκλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ιντερ: «Κανείς από εμάς δεν περίμενε τα Χριστούγεννα ότι θα παραμείνουμε στην κορυφή αλλά κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι η θέση της Ιντερ είναι η 5η. Πρέπει να σηκώσουμε ξανά τα μανίκια, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου