13 Φεβ 2016

Να γιατί πρέπει η Γιούβε να μη χαριστεί στους πωρωμένους Ναπολιτάνους

Περισσότεροι από 1.000 τιφόζι της Νάπολι, όπως ανέφεραν τα ιταλικά ΜΜΕ, αποθέωσαν την ομάδα τους λίγο πριν φύγει για το Τορίνο το απόγευμα της Παρασκευής.

Ως γνωστόν, οπαδοί των φιλοξενουμένων δε θα υπάρχουν στο Juventus Stadium και με αυτόν τον τρόπο οι οργανωμένοι των παρτενοπέι θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση αλλά κυρίως να πωρώσουν και την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Στη Νάπολι, όσο και να θέλουν να το κρύψουν διοίκηση και προπονητής, ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είναι το ματς που μπορεί να τους αλλάξει την σύγχρονη ιστορία.

Αν κερδίσουν ή πάρουν ισοπαλία μέσα στο Τορίνο, όπως και να ’χει, έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα σε ό,τι αφορά τον ψυχολογικό τομέα.

Επίδοξοι πρωταθλητές πάντα υπάρχουν και η Γιούβε καλείται να τους αντιμετωπίζει. Όπως οφείλει να κάνει και τώρα. Η Μεγάλη Κυρία των τεσσάρων σερί πρωταθλημάτων με νέους ποδοσφαιριστές που διψούν για διακρίσεις, θα πρέπει να μην χαριστεί στον Σάρι και τους ποδοσφαιριστές του.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο «στρατόπεδο» των μπιανκονέρι. Νίκη για να δείξουμε και φέτος σε όλη την Ιταλία ποιος είναι το αφεντικό. Forza Juve!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεοαπό τις εκδηλώσεις των Ναπολιτάνων…
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου