25 Φεβ 2016

Ανανέωσε ο Παντοΐν, επέκταση συμβολαίου σε Περέιρα

O Παντοΐν υπέγραψε για ακόμη ένα χρόνο, ο Περέιρα επέκτεινε το συμβόλαιο του, ο Μπαρτσάλι ανανεώνει σύντομα και με τον Μπονούτσι δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όπου εγκρίθηκε ο μέχρι τώρα ισολογισμός της φετινής σεζόν, με κέρδη 30,7 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους έδωσε αναλυτικά στα μέλη του Δ.Σ. τις ως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει. Κινήσεις, κάποιες εκ των οποίων δεν είχαν ανακοινωθεί από τους μπιανκονέρι, όπως είναι η υπογραφή δύο νέων συμβολαίων.

Συγκεκριμένα, ο Σιμόνε Παντοΐν υπέγραψε για ακόμη ένα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2017 δηλαδή, ενώ και ο Μαξ Περέιρα επέκτεινε το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το 2019, ως το 2020.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Μπαρτσάλι (μένει να φανεί αν θα είναι για ένα ή δύο χρόνια) ενώ δεν υπάρχει κανένα θέμα με το μέλλον του Λεονάρντο Μπονούτσι.

Το γεγονός ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε τα καλύτερα για αυτόν, έκανε κάποιους να αναρωτηθούν αν θα υπάρξει θέμα σε περίπτωση που κάνει πρόταση η Μάντσεστερ Σίτι αλλά από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, όπως και από την διοίκηση της Γιούβε, άφηναν να διαρρεύσει ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής. Μόλις πριν κάποιους μήνες, άλλωστε, ο Μπονούτσι ανανέωσε ως το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου