15 Φεβ 2016

Αν αυτά που είπε ο Μαρότα για Ντιμπάλα και Πογκμπά βγουν αληθινά, δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα…

Εκτός από τα άκρως κολακευτικά λόγια που είναι ο Μπέπε Μαρότα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια για ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους και όχι μόνο.

Ο Ιταλός παράγοντας μίλησε για το μέλλον των Πάουλο Ντιμπάλα και Πολ Πογκμπά, με αφορμή τα συνεχή ισπανικά δημοσιεύματα. Στην κουβέντα ήρθε και ο Κουαδράδο με τον... Καβάνι.

«Η Γιουβέντους είναι σε θέση να αρνηθεί όλες τις προτάσεις και το έχουμε ήδη κάνει. Ο Ντιμπάλα θα είναι ακόμη καλύτερος όταν αποκτήσει εμπειρία, αν και είναι ήδη ένας top player. Δεν περνάει ούτε στο ελάχιστο από το μυαλό μας το ενδεχόμενο πώλησης του. Δεν έχουμε πρόθεση πώλησης ούτε για τον Πογκμπά, ο οποίος είναι ένα πολύ σημαντικός παίκτης μιας ομάδας που θέλει να συνεχίσει να νικάει στην Ιταλία και να προσπαθήσει ξανά και εκτός Ιταλίας».

Από εκεί και πέρα, οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Μαρότα για το μέλλον του Κουαδράδο, ο οποίος πριν λίγο καιρό έκανε σαφές ότι προτιμάει την Ιταλία και τη Γιουβέντους από την Αγγλία και την Τσέλσι. 

«Με τον Κουαδράδο εκμεταλλευτήκαμε μια ευκαιρία, τον πήραμε με τη μορφή δανεισμού, έχοντας μια συμφωνία κυρίων με την Τσέλσι για το ενδεχόμενο απόκτησης του με κανονική μεταγραφή. Είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαι πολύ ικανοποιημένοι από τον ποδοσφαιριστή, δίνει έξτρα επιλογές στον Αλέγκρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολύ με την είσοδο του κατά τη διάρκεια του ματς» ήταν τα λόγια του Μαρότα, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τον Εντινσον Καβάνι, ο οποίος φέρεται να αποτελεί στόχο της Γιούβε αν αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Αλβαρο Μοράτα. 

«Εκανε καλά πράγματα στην Ιταλία, όπως κάνει και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ξέρουμε ποιος είναι ο Καβάνι αλλά αυτή την στιγμή δεν τον σκεφτόμαστε. Εχει πολύ βαρύ συμβόλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου